gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat


ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI, CORUPŢILOR ŞI CELOR CARE POT ŞI VOR SĂ FIE CORUPŢI

FĂRĂ COMENTARII MURDARE

joi, 28 aprilie 2011

INTERVIUL ANULUI ÎN CALAFAT. UN FOST LIDER PSD RUPE TACEREA. ÎN EXCLUSIVITATE PE GAZETA DE CALAFAT.

MÂINE  SEARĂ VOM REDACTA UN INTERVIU BOMBĂ CU UN TÂNĂR LIDER FOST PSD ŞI  FOST CONSILIER LOCAL DIN CALAFAT,BINECUNOSCUT, CARE VA RUPE TACEREA . VOM AFLA MARILE AFACERI DIN CULISELE PRIMĂRIEI CALAFAT NUMAI PE GAZETA DE CALAFAT.

miercuri, 20 aprilie 2011

Este legală parcare de la Danubiu!? Este legală sărăcia în Calafat?

CELEBRA PARCARE CU MAŞINA PATRONULUI PRIMA
Asta este întrebarea care este legală această parcare. Cum poate un patron să-şi facă parcare pe spaţiul public fără acordul Primăriei. Există un act de concesionare sau ceva de acest fel...nu, totul a fost făcut aşa ca pentru prieteni, pentru fratele galben...Patriciu. Administratorul Danubiului s-a făcut stăpân pe banii nostri. Pavelele care s-au scos cui îi sunt imputate , că doar noi mai atragem atenţia pe internet despre fraude...că restul sunt cumpăraţi. Ce va deveni Calafatul?, un loc unde marii şefi de partide să se dezvolte pe furturi legale. Ce vor face micile magazine din Calafat...vor muri. Trebuia Primăria să investească şi să facă un centru modern de comerţ nu să bage banii în noua piaţă de 7 miliarde unde nu o să mai fie până în acel moment nici un comerciant. Suntem o marfă tot Calafatul, vânduţi ca oile sau ca animalele, încotro ne îndreptăm?...la falimentul oraşului. Facem zilele Calafatului cu sume de miliarde în timp ce oameni din Calafat se întreabă cu ce vor plăti regularizarea la căldură în luna iunie. O să vedeţi voi în luna iulie va fi mare scandal, vor fi familii care vor rămâne fără bani de pâine. Nu mai vorbim de factura la apă unde e moarte , se va plăti mai mult ca la curent. Aţi dat apa la Oltenia SA, firma aia de mafioţi ca să ne jecmănească. Ăsta este Calafatul, REALITATEA, ADEVĂRUL, ACTUALITATEA , ZIARUL DE CALAFAT, BLOG DE CALAFAT  şi alte ciorne  de pe net care servesc puterii şi politicii.

SPUNEŢI ADEVĂRUL CĂ URLĂ FOAMEA ŞI FRIGUL ÎN NOI!


joi, 14 aprilie 2011

Podul de la Calafat se va termina în anul 2012

Datorita întârzierilor de anul trecut dar şi a condiţiilor meteo nefavorabile Podul de la Calafat va fi terminat la anul  înainte de luna octombrie. Lucrările ce ţine de partea română aproape au fost aduse la zi fiind recuperate întârzierile. Nu acelaşi lucru se poate spune şi de partea bulgară unde sunt întârzieri de 5 luni. De curând s-a solicitat pe malul bulgăresc suplimentarea  forţei de muncă pentru a nu se depăşi termenul stabilit.Trebuie să reţinem deja întârzierea de un an acceptată de executori şi finanţatori. Sperăm ca în sfârşit podul să devină funcţional ca să scăpăm de orele de aşteptare în vama din Calafat. Un lucru bun este şi taxa mică pe care o vor percepe administratori mult sub tarifele bacului.

marți, 12 aprilie 2011

Liderul de la PDL-Calafat,Vasile Adelică, pe ultima sută de metri

ADELICĂ DEBARCAT
 
Debarcarea din 13 ianuarie 2011 a liderului Pdl, Vasile Adelică, a adus mare jale în rândul pdl-iştilor. Directoraşii de şcoli din Calafat sunt cam trişti şi îngrijoraţi. Un motiv în plus îl constituie şi ultimul sondaj făcut de cei de la judeţ, şefii de la PDL, care au făcut o analiză a alegătorilor în perspectiva lui 2012. După sondaj PDL-ul a rămas înmărmurit când a constat că doar 9 %  ar mai vota cu partidul şi 5 % cu Vasile Adelică. Zvonistica de Calafat spune că zilele în partid sunt numărate pentru Adelică urmând ca după Paşti să fie înlocuit cu Cornel Popa sau Nicola, având ca variantă şi pe profesorul Mihuţ.

SCINDAREA PARTIDULUI

Partidul s-a rupt în două imediat după pierderea postului de viceprimar, unii acuzându-l pe actualul lider de proasta gestionare a partidului la nivel local. Au existat şi victime colaterale, Ninel Stanciu, Mugur Stelian şi Alexandru Pîrvan (fostul director al muzeului Calafat). Ultimi trei care au cochetat păgubos cu PDL-ul, în momentul de faţă toacă frunze la câini. Cel mai lovit a fost Pîrvan, care a pierdut cu puţini ani înainte de pensionare un post respectabil, de director. Din surse neoficiale Berceanu a ridicat mâinile de pe Adelică având în plan un alt lider care sa exprime clar poziţia PDL-ului la Calafat şi care să vină cu proiecte, cu ceva concret, punând capăt conflictului cu administraţia locală. Pe aceaşi poziţie se situează şi Prefectul care i-ar fi cerut lui Adelică să oprească acest război care strică imaginea partidului.

CE VA URMA


O schimbare a strategiei, urmând ca Mihuţ, Revesz şi încă vreo doi care mai cred în PDL să fie moderaţi de la judeţ ,ca imediat să aibă loc schimbarea. Sunt multe voci care spun că această situaţie se datorează lăcomiei de putere a lui Adelică şi a lipsei de colaborare cu cei din Primăria Calafat. Mărul discordiei a fost şi noua piaţă de 6 miliarde de lei, unde spun voci că Adelică a cerut să o execute o anumită firmă...cu dedicaţie. Adevărul rămâne să-l aflăm pe parcurs însă este clar că trei familii , Pîrvan, Stelian şi Stanciu au simţit pe pielea şi pe buzunarul lor lor aceste schimbări politice.

Cartierul Rudăriei din Calafat. Locul unde sărăcia este la ea acasă.


Oamenii din Calafat ştiu de cartierul rudarilor din Calafat, situat în zona fostei fabrici de tutun. Acolo sărăcia este singurul mod de a trăi. Zona cea mai săracă şi uitată a Calafatului. Dacă intri în acest loc aparţii numai secolului XV. În afară de antenele parabolice totul este ca acum 600 de ani. Oameni fără viitor, şi cu şanse reduse de a scăpa de viaţa grea şi imposibilă care îi urmăreşte în fiecare clipă. Aici sărăcia este la loc de cinste, singura care domneşte fără a fi deranjată de civilizaţie. În timp ce alţii îşi fac vile şi-şi freacă hoiturile politice pe cearceafuri de lux în hoteluri din străinătate, aceşti oameni se gândesc ce vor pune pe masă mâine , cu ce se vor îmbrăca şi dacă vor mai avea cu să-şi plătească supravieţuirea. Proiecte pentru ei nu au fost şi nu vor fi, ceea ce s-a făcut prin anumite fundaţii nu a reuşit să atingă partea adâncă a problemei. Dar dacă le faci o casă amărâtă şi pleci fără a le da o şansă de a munci pentru a-şi câştiga existenţa atunci totul a fost în zadar. Nu mai aducem în discuţie problema copiilor de rudari care suntem siguri că nu au simţit niciodată Crăciunul şi cu atât mai mult Pştele. Zona de la calea ferată pe unde va trece peste un timp un tren european va fi pentru vizitatorii Calafatului o întoarcere în timp pentru a vedea primele case construite pe pământ de om...la Calafat.



marți, 5 aprilie 2011

Calafatul VA AVEA PRIMAR INDEPENDENT ÎN 2012!

Greu de spus dar nu imposibil. Sa nu uitam ca la Bucuresti a fost  acelasi lucru.La noi este mai greu dar apar in Calafat figuri noi ca domnul Stanciu Ninel, domnul Stelian Mugur care au ce sa spuna. Cei doi care au fost aruncati de PSD acum se lupta cu titanii rosii si galbeni. Calafatul este confuz mai ales acum după toate scandalurile.Cu toate acestea nici cei doi nu au aratat mare lucru. Mugur Stelian acum falit se plimbă de colo colo cautand sustinatori, iar Ninel Stanciu plange pe umarul lui Bora si a lui Adelica deja demoralizat. Nu avem inca oameni cu tarie de caracter, puternici care sa ne conduca. Unii sunt condusi iar altii habotnici asa cum a fost Traistaru, mereu morocanos, respingator, dur, îti era frică sa crăpi uşa Primăriei că te halea. Când îşi dădea ochii peste cap, gata trebuia sa fugi din biroul lui. Am avut pană acum două feluri de primari. Unii care au condus de capul lor fara sa-i intereseze de oameni (gen Traitaru) şi alţii conduşi dar mari sforari ca domnul Gutza. Adevarul asta e că in ultimi 12 ani Calafatul a fost chinuit nu condus, iar toti care au trecut prin scaunul Primăriei s-au procopsit pe toata viata cu toate neamurile. Averile lor nestiute sunt cu multe zerouri, greu de citit, din banii Calafatului. Până acum niciunul nu a demonstrat nimic

1.Guţă- a promis căldură şi prosperitate da nu s-a vazut
2.Ninel şi Mugur sunt falimentari, la pamânt cu banii şi slabi ca  oameni de afaceri
3.Adelică s-a retras la un wiski pe la Pizzarul
4.Emil Popa- nu zice nimic e pe camp
5.Doru Mituleţu- e departe corabia de cer, el e postalion politic
6.Dan Bora- parca tot director e mai bine la oase cu ceva carne pe ele
7.Trăistaru- a fost odată ca niciodată

CAM ASTA ESTE OAMENI DIN CALAFAT

AM PUS SI UN SONDAJ DE OPINIE PENTRU A LUA PULSUL ORAŞULUI

duminică, 3 aprilie 2011

Cât a dat Patriciu pe parterul de la Danubiu Calafat

Venirea la Calafat a lui Patriciu a supărat multă lume. Micii patroni din Calafat sunt speriaţi de ceea ce va fi. Cu marketul marelui magnat se vor distruge micile afaceri locale importante pentru comunitate. Cu 8000 de euro pe lună  a închiriat marele magnat spatiul. Fostele firme de la parter sunt nemulţumite de aceasta situaţie destul de neplacută care va face rău unora care aveau vad la parterul Danubiului.De preferat era să câştige ai noştri din oraş cu afacerile ălea mici ,decât unul destul de bogat.

DNA la Calafat

De curând DNA a fost la Primărie. Procurorii au luat câteva documente  pentru a le studia . Peste 30 de zile va veni şi sentinţa. Calafatul o sa afle daca Primarul e curat sau murdar. Problema că a fost şi Cocoş pe-aici pentru niste afaceri. Lucrurile sunt încurcate. Noi o să le descurcăm imediat. Vă promitem că o sa ştiţi totul cu exactitate.