gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat


ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI, CORUPŢILOR ŞI CELOR CARE POT ŞI VOR SĂ FIE CORUPŢI

FĂRĂ COMENTARII MURDARE

vineri, 20 mai 2011

Cu cine votează Calafatul?

Gazeta de Calafat a realizat de curând un sondaj pentru a lua pulsul politic, electoral.Dacă mâine ar fi alegeri ar fi următoarele rezultate:

USL=68% dintre care PSD- 49% iar PNL=19%

PDL=17%

PC-=5%

PRM= 7%

Alte partide-=3%

joi, 5 mai 2011

Au venit tiribombele în Calafat. Fiţi cu ochii pe buzunare ca peste trei zile va sufla văntul prin ele.50.000 de euro, 2 miliarde pentru trei zile de circ la Calafat

De astăzi a început montarea tiribombelor şi a grătarelor pentru zilele Calafatului. După ce s-au bagat bani la greu vreo 50.000 de euro în aceste spectacole electorale se aşteaptă ca toţi calafetenii, cipercenarii, băsărăbenii şi comunele din jur să se aşeze pe lângă grătarele plini cu mici şi cârnaţi şi cu gura la butoaiele de bere. Comercianţii de anul acesta au plătit  bani la greu, zeci de mii de euro afară de alte şi alte chestii. Ne place să cheltuim pe ţigănie, pe spectacole, că aşa au trăit şi trăiesc oltenii...cu pâine şi circ. Este un amestec ordinar de activităţi culturale, expoziţii, concursuri şcolare cu mititei şi bere. I-au scos consilierii municipali pe profesori pe oamenii de cultură locali la înaintare ca să dea bine, da când e vorba să-i ajute se fac că uită. Nici un olimpic din Calafat nu a fost premiat de Primărie, sau cei care au obţinut rezultate bune la concursurile naţionale din domeniul educaţiei...nimic, nimic, nimic, doar licitaţii de miliarde şi jmenării cu banii călăfătenilor.
În concluzie mergeţi fraţilor şi cheltuiţi tot da să nu vă mai văietaţi că vă taie Boc din salarii că dacă nu aţi avea bani nu aţi cheltui ca înecaţii.


La iarnă o să ne încălzim de la grătarele cu mici de la zilele Calafatului