gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat


ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI, CORUPŢILOR ŞI CELOR CARE POT ŞI VOR SĂ FIE CORUPŢI

FĂRĂ COMENTARII MURDARE

miercuri, 9 martie 2011

CAZ ŞOCANT LA POIANA MARE...o profesoară a înţepat un copil cu un ac ruginit folosit la disecarea broaştelor


SEBASTIAN DAVID
PETRE DAVIT tatal copilului
Sebastian David (13 ani), din comuna Poiana Mare, judeţul Dolj, a fost înţepat în deget de profesoara sa de biologie cu un ac ruginit, folosit pentru disecarea broaştelor. Părinţii copilului sunt hotărâţi să dea în judecată cadrul didactic. Tatăl copilului susţine că fiul lui a fost folosit drept cobai de cadrul didactic. „A venit acasă şi l-am întrebat ce a făcut la ore. 
Mi-a spus că doamna profesoară Picu l-a înţepat în deget. Nu mi-a venit să cred ce aud şi m-am dus să vorbesc cu dumneaei. Când am văzut ce ac ruginit a folosit, am simţit că îmi vine rău. Cum este posibil să facă aşa ceva? O voi da în judecată, însă acum nu mă gândesc decât la Sebi, să fie sănătos. Luni mă duc cu el la doctor, să îi fac toate analizele“ a spus Petre David, tatăl    băiatului.
                                 
Confesiune înregistrată


Conducerea Şcolii Generale Nr. 3 spune că profesoara Veronica Picu nu recunoaşte absolut nimic. „Nu a vrut să comenteze.Totuşi, tatăl copilului a filmat-o pe doamna profesoară când recunoştea că l-a înţepat pe copil. Mâine se va întâlni consiliul profesoral, iar pe baza raportului vor fi luate măsuri împotriva doameni Picu“, a spus Simona Velea, purtătorul de cuvânt al instituţiei.Emilia Sârbu, directoarea şcolii, a precizat că profesoara Picu este la prima reclamaţie din partea părinţilor unor elevi de-ai săi: „Ne-a spus că este nevinovată. Până acum nu am mai avut probleme cu dânsa. Nu ştim ce a făcut-o să înţepe un copil cu acul de disecat broaştele. Lucrează în învăţământ de 30 de ani.

Directoarea Emilia Sârbu ne arată dulapul de unde a luat profesoara acul
Directoarea Scolii Emilia Sarbu


Dacă profesoara nu a vrut să dea explicaţii, soţul ei s-a dovedit ceva mai comunicativ. „Eh, i-a băgat acul în deget! I-a înfipt o sulă în fund!“, a spus Iulian Picu.    


ÎNTREBAREA ESTE DACĂ TREBUIA DOAMNA DE BIOLOGIE SĂ FACĂ DISECŢIE...CHIAR O FĂCEA !?