gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat


ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI, CORUPŢILOR ŞI CELOR CARE POT ŞI VOR SĂ FIE CORUPŢI

FĂRĂ COMENTARII MURDARE

joi, 24 mai 2012

TRAISTARU HUIDUIT IN MOGADOR. Câţiva locatari au aruncat cu ouă.

Celebrul personaj Traisatru a incercat  astăzi pe 24 mai să facă un tur de forţă prin Mogador, tocmai la ăia pe care cu patru ani în urmă îi socotea venetici şi adunătură de ţărani. Cum era şi normal era la plimbarea electorală de seară cu familia completă. De fapt e momentul cînd pot şi ei o dată la patru ani să meargă împreună. Se ştie că Emil Popa candidatul PSD nu prea se afişează cu soţia sa petrecând majoritatea timpului pe câmp sau la moară.De data aceasta Trăistaru porta-vocea lu gineri-său Emil numit şi Mtulică a încercat să vorbească de centrala termică.Mai mulţi cetăţeni au sărit ca arşi reproşându-i că a dat centrala de Consiliu local pentru interesele lui pentru a rămâne în continuare director Vintilă(unul din consilierii propusi pe lista PSD).A încercat ceva Trăistaru dar omul care vorbea şi care nu a vrut să apară cu numele era din păcate un fost angajat la Termo.Enervat bătrânul lider PSD-ist s-a răstit la el ca imediat să aterizeze un ou chiar în faţa grupului PSD, mai exact a familiei Trăistaru.Spiritele s-au încins şi au mai urmat câteva fluierături după care încercarea electorală a fostului primar Trăistaru s-a încheiat cu o retragere spunem noi ruşinoasă.

24 de comentarii:

  1. Bai idiotilor,singurul tembel care a incercat sa faca galagie a fost un betivan care a confundat mitingul cu petrecerea lui Guta de la Ciuperceni si atat de varza era incat a fost luat la bataie de o femeie.

    RăspundețiȘtergere
  2. ninele cacamasi in tepi tai de curva ce esti, unde a adus ma boule guta profi in calafat.handicapat mintal ce esti, tu ai vazut ma cine lucreaza acolo? oamenii aia au participat la interviuri in timp ce tu te vindeai pe doi bani lu guta. macar recunoaste ca te-a umplu guta cu bani din aia din taxele si impozitele platite de noi, banii aia publici pentru care acum citva timp urlai in gura mare ca guta fura si faceai poteci la dna si morar la dna bucuresti si pe deasupra i-ai scris lu basescu de "minunatul" guta.ma ce legatura au ma angajatii aia cu guta puta. ca un mare dobitoc ce esti ai inchis si comentariile pe adevarul de ANL de care esti atit mimdru.

    RăspundețiȘtergere
  3. dupa ce a plecat traistaru de acolo toata lumea il injura!Ma numesc enea Andreea si locuiesc in blocul E4 si am fost de fata la tot ce s-a intamplat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in ce hal ai ajuns Traistare

      Ștergere
    2. Hai lasă dreacu vrajeala! Ești proastă fă, Andreea Enea? Bețiu ăla de nu se putea ține pe picioare și urla ca apucatu era omu-tău? De-aia-l confunzi cu toți oamenii?

      Ștergere
  4. da,da,da am vazut de ce l-au inju si eu de la fereastra ,era s-o beleasca mosu,acu eu stiurat aia dupa ce a plecat? Dar l-au injurat i-am auzit eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sondaj primărie 24 mai 2012 realizat la comanda usl-vasile adelică-37%, gutză mircea-30%,popa emil-27% şi 6% restul.cînd i-a fost prezentat lui guţă acesta i-a adresat lui prioteasa [care nu era de faţă] injurii că nu a fost de acord să-l termine pe trăistaru iar el[guţă] să fi fost unic candidat usl.se pare [din surse demne de încredere] că popa emil vrea să-l sprijine pe adelică şi în consiliul local majoritatea să fie psd pdl iar viceprimarul de la psd.popa emil nu este interesat decît de afacerea familiei-moara.de fapt mulţi oameni care lucrează la moară nu vor ca el să plece că se alege praful.în faţa evidenţelor trăistaru a acceptat să-l susţină pe adelică condiţia fiind ca vicele să fie de la psd.

      Ștergere
    2. duta ba in spumele marii cu sondajul tau cu tot, de hahalera mincinoasa.sa mori tu ca este adevarat ce scrii?

      Ștergere
  5. cu adelică primar şi viceprimar de la psd treburile vor merge altfel în primărie.să-l susţinem toţi pe adelică este un om deosebit care merită să fie primar.mult succes adelică dumnezeu cu tine şi ai tăi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de sustinut l-au sustinut si il mai sustin pe adelica ... atunci cand este beat sa nu cada in nas.D)))

      Ștergere
  6. se stie guta ..la farmacie

    RăspundețiȘtergere
  7. SI TRAISTARU LA MARCHIZA.

    RăspundețiȘtergere
  8. si imputitul betivan si deja paranoic pirvan sandu sa suga cat mai poate si ce poate de la toti si sa faca ceea ce a facut o viata intreaga: a lins si a tradat!ascultati minciunile unui obsedat de cine e el si veti trai bine inca 4 ani, pentru ca acum , din disperare si desigur de foame, in toata genialitatea lui, emite strategii de sustineri si aliante. Acum e bun guta ca ii da bani, la miloaga de la primarie, maine nu se stie, poate va vrea de la noul primar!pentru ca un lucru este sigur si asta refuza el si inca vreo 5 max 10 sa inteleaga, calafetenii nu sunt prosti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. alegeti pe traistaru sa-si mai cumpere cu japca vreo 300 de ha. de pamant

      Ștergere
    2. SAU PE GUTA SA SI MAI BAGE CATEVA MILIARDE IN BUZUNAR...

      Ștergere
    3. nea guta spune calafatului cine este blonda de la craiova pe care o plimbi de mana si ii platesti toate cheltuielile.? Vrei sa fii primar sa jefueisti banii oamenilor din calafat sa-ti faci tu toate mendrele ?apartament in centru ,l-ai cumparat de la ginel stoicescu cu 70000 euro,masina ascunsa sau vanduta craysler,terenuri pe numele altor persoane cumparat -analfabetul de anghel- mandrulita in craiova si bine inteles in calafat -alina poiana si nora lu tutun-.tu asa vrei sa conduci calafatul? ca stii bine ca in 2008 ati FURAT la vot.

      Ștergere
  9. Caravana PNL în Ciupercenii Vechi 25.05.2012 - http://youtu.be/FSS_FFxhCpc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. crezi ca toti astia l-au votat?eu am fost acolo sa imi dea taranu asta 40 de lei pe zi de la social(fara sa dau pe acolo bineinteles)in rest sa il pis in cur si pe el si pe traistaru si toata primaria s-o iau pe maciuca(neaparat si pe doamna stalea ca am sa le dau vreo 50 de milioane- sa le dau la muie hehehehehehheee).

      Ștergere
  10. hahahaha! Alea erau OUĂLE/coaiele LU GUȚĂ care i s-au spart de ciudă că trebuie să-i oblige pe țăranii ăia să meargă ca milogii după el, toți zilierii, curvele și parveniții de la Ciupercity, pe care-i amenință că dă cu ei afară dacă nu-l susțin!

    RăspundețiȘtergere
  11. ATAT VA DUCE CAPUL SA DATI UN TITLU UNUI ARTICOL FARA SA STITI ADEVARUL...
    INFORMAREA VOASTRA ESTE PRAF... NU A EXISTAT NICI MACAR UN OU ROSU ACOLO CI DOAR OUALE VOASTRE DIN CAP CARE TIND SA CRED CA S AU CAM CLOCIT...
    GUTA MESERIE, PENTRU PUSCARIE!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ba Traistaru a facut ceva in orasul asta.Guta decat a vorbit ca nu ramane nimic dupa el.

    RăspundețiȘtergere
  13. v-a face ce trebuie pentru calafat cand o pune mainile pe piept pana atunci sa-i sugi pula aia zbarcita de 128 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  14. SI PREOTEASA ARE DOSAR PENAL LA DNA DAR PENTRU LUCRURI MULT MAI GRAVE ASA CA INFRACTORII SE ALATURA DAR TOT NU SCAPA !!!!!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII LIBERE