gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat


ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI, CORUPŢILOR ŞI CELOR CARE POT ŞI VOR SĂ FIE CORUPŢI

FĂRĂ COMENTARII MURDARE

vineri, 7 octombrie 2011

Vine Diaconescu de la OTV la guri cascate Calafat

Cum a aflat toată gloata de cetăţeni turbentaţi din Calafat că vine idolul fomeilor trecute de 70 de ani şi ceva a început să spumege. Vine Marele Alain Deleon al României, spaima femeilor sterile şi căutătorul de scheleţi chiar el marele schelet ambulant Dan Diaconescu. Dacă vă uitaţi la el vedeţi un terchea berchea sau pierde noapte, milionar în euro, o ciudăţenie o combinaţie între bărbat şi femeie, o stâlcitură şi o eroare greu de corectat a societăţii capitaliste româneşti. Paiaţa televiziunilor care adună seară de seară toţi perturbaţii psihic şi ghicitoarele cu fulare pe cap , prieten cu mama omida şi până de curând umil servitorul al domnului Traian Băşescu. La Calafat déjà câteva babe sunt supraexcitate în urma aflării veştii ,ca urmare serviciul de ambulanţa locală  a hotărât să mărească numărul de maşini disponibile când va ateriza Mihail Geacson de Calafat. Se aşteaptă circa 1000-2000 de leşinuri şi căderi de calciu la cele cu vârsta peste 70 . Mai grav este la cele peste 80 de ani care vor suferi în primă fază paralizii şi deplasări ale şoldului din cauza mişcărilor bruşte dar şi paralizii faciale din cauza bucuriei.Cele sensibile sunt rugate să ia o doză de distonocalm şi să aştepte calme la sediul partidului. Cele nemăritate sau fecioare la 50 de ani uitate de vreme sunt rugate să consume o cană de ceai cu bromură pentru calmare.

Poluţia Calafat a dat un anunţ de urgenţă


Dragi cetăţence ştim că este o situaţie de urgenţă de aceea vă cerem să aveţi grijă de proteze iar cele care nu le au lipite bine le cerem să ţipe cu gura cât ma închisă. Cele care poartă bastoane sunt rugate să le pună la loc sigur, indicat undeva unde să nu se vadă, sub fustă. Cele mai slabe sau galbene la faţă vor avea şansa de a arăta în sfârşit bine . Aceastea vor  fi fardate pe gratis de un cetăţean care nu-i suportă pe fanii lu Dan Diaconescu.
Facem un apel ca această ştire să nu o discutaţi în prezenţa animelor din curte(câini, găini, cai, pisici, vaci etc) doarece acestea pot deveni stresate ceeea ce va duce la un haos în multe gospodării. Facem un apel la femeile care încă alăptează să-şi termoizoleze sânii deoarece emoţiile ar putea duce laptele la punctul de fierbere.

VĂ MULŢUMIM
Comdamnat
Păuniţa Zburatoare


16 comentarii:

  1. TARE TARE TARE ASA DA ARTICOL GAZETA
    O SA LE SPUN SI LA ALTII DE VOI

    RăspundețiȘtergere
  2. CE TÂMPENII POŢI SCRIE PE ACEST BLOG ! UN OM CU BUN SIMNŢ ŞI CU DECENŢĂ NU AR FOLOSI ASEMENEA CUVINTE CÂND SCRIE UN ARTICOL ! SCRII RAR , DAR ŞI CÂND SCRII...MAI BINE AI ÎNVĂŢA CUM SE VORBEŞTE CIVILIZAT , AŞA CUM ÎI STĂ BINE UNUI OM CU CAPUL PE UMERI !

    RăspundețiȘtergere
  3. PARTIDUL POPORULUI/MISCAREA DE DREAPTA BALACI/GUTA EMIL PRIMAR

    RăspundețiȘtergere
  4. lele circ de circ mare articol mare de tot tine-o tot asa si te numim Catavencu de Calafat
    NOTA 10

    RăspundețiȘtergere
  5. adevarat , caricatura de om Diaconescu asta ca si Balaci ala, alt pierdut in spatiu, valetu maestrului Guta. Adevarat articol la sange facut si pe fata asa baieti dati-le la mocarina

    RăspundețiȘtergere
  6. ce articol"tare" hahahaha pai ceilalti sunt mai buni???

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce aiureli îţi mai debitează mintea măi băiatule !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. oribil!!!Adelica refuza sa platesca despagubirile pentru copilul omorat de fiul sau http://adelica.destept.com

    RăspundețiȘtergere
  9. ORIBIL!!!!ADELICA NU DORESTE SA PLATESCA DESPAGUBIRILE PENTRU COPILUL OMORAT DE FIUL SAU


    Caracterul infect al lui Vasile Adelica il cunosc toti cei care au lucrat cu el pentru ca majoritatea s-au ales din partea lui cu santaj,reclamatii ,plangeri si altele de felul asta . Cu toate acestea nici macar cei mai mari critici ai sai nu se asteptau la cele ce urmeaza sa va aratam aici . In anul 2008 fiul sau care era beizadeaua Calafatului facandu-se remarcat doar prin batai,orgii bahice si masini luxoase a produs un accident auto in timp ce se afla in stare avansata de ebrietate in urma caruia un tanar si-a pierdut viata iar alti doi au fost grav raniti . In urma acestui incident firma de asigurari s-a ocupat de toate despagubirile ata cele pentru copilul decedat dar si pentru spitalizarea celor doi raniti grav .In acel moment Adelica a rugat firma sa achite cheltuielile urmand ca el sa achite contravaloarea la finalul acestei proceduri . Numai ca MARE Surpriza dupa ce firma a achitat toate cheltuielile Adelica s-a facut ca a uitat totul nemairaspunzand nici macar la telefon sau la adresele trimise de firma care crezandu-l de buna credinta a achitat banii fara sa se astepte la acest comportament . In timp ce firma platea despagubirile pentru dezastrul produs de beizadeaua lui Adelica acesta isi construia o vila de toata frumusetea durandu-l in partile dorsale de drama pe care o pricinuise fiul sau si nedorind sa ajute familiile indurerate in nici un fel .Cunoscand situatia o presoana care stie situatia a spus ca o asemenea nesimtire si un caracter atat de josnic precum cel al lui Adelica nu a mai intalnit .Masina era inregistrata pe firma sa iar sofer a fost fiul sau . Vazand ca nu poate recupera banii compania de asigurari a deschis un proces AL CARUI PRIM TERMEN ESTE LUNI DE LA ORA 10 LA Judecatoria Calafat urmand ca dupa obtinerea hotararii sa treaca la executarea firmei lui Adelica pentru 1,2 miliarde lei. http://adelica.destept.com/

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce-a fost şi ce-a ajuns - Dunărea Calafat se zbate în anonimat - http://www.calafatlive.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  11. Dunărea Calafat - Minerul Motru 0 - 3 ! - http://www.calafatlive.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  12. Dunărea Calafat - F.C. Cisnădie 0-1 - http://calafeteanul.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  13. Hai salut.Nu știu dacă a observat cineva lipit pe ușa blocului următoru anunț
    "STIMAȚI CALAFETENI,
    Închiderea Centralei Termice în anul 2010 nu a fost nici vina administrației actuale,nici a celei trecute care a luat credite ce nu au putut fi achitate.Din anul 2002 când Uzina Termică a trecut în administratrea Consiliului Local,aceasta a supraviețuit numai prin sprijinul guvernului.În anul 2011 guvernul a blocat finanțarea U. T. și astfel aceasta a fost nevoită să-și închidă activitatea/
    În anul 2011 am găsit împreună cu Fabrica de Amidon-Glucoză o soluție pentru furnizarea agentului termic,însă doar aproximativ 100 de calafeteni și-au dat acordul în acest sens.
    Acum am găsit un investitor străin,care dorește preluarea punctelor termice și transformarea lor în centrale termice de cartier ce vor furniza agent termic la prețuri foarte rezonabile.De săptămâna viitoare operatorii primăriei vor merge din ușă în ușă și se vor adresa locatarilor blocurilor să semneze un tabel prin care să fie de acord cu realizarea acestui proiect.
    Conform investitorilor străini,această investiție poate demara în 90 de zile de la primirea tuturor avizelor,inclusiv acceptul Consiliului Local al Municipiului Calafat.Acum depinde de noi toți dacă vom avea energie termică în sistem centralizat sau nu,iar acordul dumneavoastră este unul dintre cele mai importante decizii în demararea acestui proiect.
    Vă mulțumesc pentru înțelegere!
    Primar Ec Mircea Guță"


    Acum să o luăm de la capăt domnule Guță
    1.Ăsta a fost unu dintre sloganele dumneavoastră când ați candidat,dar nu sa făcut asta.
    2.Agent termic în țărișoara noastră nu mai există pentru că niște oameni "deștepți" ca tine le-au vândut la străini.
    3.Investitori străini te tot lauzi că o să aduci...de când ai ieșit primar.
    Încălzirea termică în CALAFAT nu o să se poată face repede și ieftin pentru că NU MAI EXISTĂ CONDUCTE.
    4.Dacă tot o să vină operatorii primăriei să bată la ușă,să îi pui să facă un sondaj de opinie cu ce partide politice o să voteze,dar stai că tu încă nu faci parte din nici-un partid politic momentan pentru că PNL-U încă nu te-a acceptat.
    Domnule Guță nu mai încerca să ne aburești tocmai în prag de sărbătoare pentru că nu e bine.
    Apropo domnule Primar,unde au plecat toți tineri din Calafat?Aaaaaa uitasăm,sunt angajați la investitori ăia străini pe care i-ai adus tu.Sunt un tânăr de 26 de ani care a terminat facultatea de Management Financiar Contabil actualmente șomer care nu o să te voteze nici-o dată,și sunt foarte mulți tineri din Calafat care nu o să te voteze(mai mult de 98%) pentru că nu ai făcut nimic pentru noi.Să ai un "PAȘTE FERICIT" domnule Primar

    RăspundețiȘtergere
  14. PRAPADITULE CE AI SCRIS DE DIACONESCU ASA CEVA O SA MIROSI TU BASINILE LUI BASESCU ESTI UN OLTEAN TARE INAPOIAT SI PROST CRESCUT -OAMENI BUNI VOTATI PPDD NU MAI VOTATI CU PUNGA IN CAP PENTRU UN MIC BRICHETA PIXURI ETC.ASA AM VOTAT 20 DE ANI SI ASTIA AU VANDUT TOT AU SCUMPIT TOT TRAIESC NUMAI IEI BINE AU DESFINTAT SPITALE AU VANDUT ELECTRICA MULTE ALTELE DE ACEEA TRAIM EXTRAORDINAR DE RAU -HAIDETI SA MAI FACEM O SCHIMBARE .VOTATI PPDD.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII LIBERE