gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat


ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI, CORUPŢILOR ŞI CELOR CARE POT ŞI VOR SĂ FIE CORUPŢI

FĂRĂ COMENTARII MURDARE

duminică, 3 aprilie 2011

Cât a dat Patriciu pe parterul de la Danubiu Calafat

Venirea la Calafat a lui Patriciu a supărat multă lume. Micii patroni din Calafat sunt speriaţi de ceea ce va fi. Cu marketul marelui magnat se vor distruge micile afaceri locale importante pentru comunitate. Cu 8000 de euro pe lună  a închiriat marele magnat spatiul. Fostele firme de la parter sunt nemulţumite de aceasta situaţie destul de neplacută care va face rău unora care aveau vad la parterul Danubiului.De preferat era să câştige ai noştri din oraş cu afacerile ălea mici ,decât unul destul de bogat.

4 comentarii:

  1. patronii din calafat sa suga putin pula.ei au vrut decat bani bani si iar bani dar imbunatatiri in cocinile lor de magazine nu s-au gandit ? cele mai gunoaie de magazine din romania le gasesti doar la calafat, unde pulpele de pui congelate se sparg pe holul magaziei magazinului,pardon cocinei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine ca va veni mic.ro la Calafat,destul au supt astia micii din buzunarele Calafatenilor ca acum stau fiecare pe cate 8-9 sute de mii de euro la banca+viloaie si masini de fite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta! Traiasca Patriciu, ca ne scoate si pe noi din salbaticie, ca in afara de distrusii nostri de comercianti de unde cumperi mancare regurgitata de cei care stiu ce inseamana traiul bun, altceva nu gaseai.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bine! Ce e rau in asta! Concurenta e buna.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII LIBERE