gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat


ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI, CORUPŢILOR ŞI CELOR CARE POT ŞI VOR SĂ FIE CORUPŢI

FĂRĂ COMENTARII MURDARE

miercuri, 20 aprilie 2011

Este legală parcare de la Danubiu!? Este legală sărăcia în Calafat?

CELEBRA PARCARE CU MAŞINA PATRONULUI PRIMA
Asta este întrebarea care este legală această parcare. Cum poate un patron să-şi facă parcare pe spaţiul public fără acordul Primăriei. Există un act de concesionare sau ceva de acest fel...nu, totul a fost făcut aşa ca pentru prieteni, pentru fratele galben...Patriciu. Administratorul Danubiului s-a făcut stăpân pe banii nostri. Pavelele care s-au scos cui îi sunt imputate , că doar noi mai atragem atenţia pe internet despre fraude...că restul sunt cumpăraţi. Ce va deveni Calafatul?, un loc unde marii şefi de partide să se dezvolte pe furturi legale. Ce vor face micile magazine din Calafat...vor muri. Trebuia Primăria să investească şi să facă un centru modern de comerţ nu să bage banii în noua piaţă de 7 miliarde unde nu o să mai fie până în acel moment nici un comerciant. Suntem o marfă tot Calafatul, vânduţi ca oile sau ca animalele, încotro ne îndreptăm?...la falimentul oraşului. Facem zilele Calafatului cu sume de miliarde în timp ce oameni din Calafat se întreabă cu ce vor plăti regularizarea la căldură în luna iunie. O să vedeţi voi în luna iulie va fi mare scandal, vor fi familii care vor rămâne fără bani de pâine. Nu mai vorbim de factura la apă unde e moarte , se va plăti mai mult ca la curent. Aţi dat apa la Oltenia SA, firma aia de mafioţi ca să ne jecmănească. Ăsta este Calafatul, REALITATEA, ADEVĂRUL, ACTUALITATEA , ZIARUL DE CALAFAT, BLOG DE CALAFAT  şi alte ciorne  de pe net care servesc puterii şi politicii.

SPUNEŢI ADEVĂRUL CĂ URLĂ FOAMEA ŞI FRIGUL ÎN NOI!


29 de comentarii:

  1. Voi ai cui santeti ai UNPR-ului sau care dracu va mai tin si pe voi in spate

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei din Calafat nu sunt animale cum nici voi nu sunteti ziaristi

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru cei de la GAZETA DE CALAFAT

    Domilor, reclama agresivă nu vă ajută prea mult dacă articolele sunt slabe din punct de vedere calitativ.Informaţiile pe care le furnizaţi sunt vagi şi venite din zvonuri.Vă lipseşte profesionalismul şi susţinerea prin cifre şi acte contabile clare din care să reiese cele afirmate în articolele postate pe blog. Primul pas spre demnitate şi curaj aşa cum spuneţi trebuie să fie ieşirea voastră din anonimat.Dacă aveţi curaj spuneţi-vă numele şi postaţi un număr de telefon pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  4. Firar dracu sa fii tu Ninele ca e blogul tau asta analfabetule al tau si a lu bora milogu.Mari blogari, l-ati facut la agricol in birou la bora unde loveste suplinitoarele, oi fi si tu pe invers de sa plange Oana prin piata.

    RăspundețiȘtergere
  5. De unde stii tu ca se plange Iliuta fara putza, cu parul cretz ca la co...aie

    RăspundețiȘtergere
  6. Uitate la fosila de socrutau si lasa comentariile ca nu sunt pentru creierul tau mic

    RăspundețiȘtergere
  7. Muguras se freaca pe la Sonten si se suna cu Adelica toata ziua, s-a certat cu fratesau Ninel.Astazi era la Dan Stefan acasa pentru un imprumut de niste mii de euro si pentru o impacare cu Traistaru.

    RăspundețiȘtergere
  8. PDL sa va cacati in sus daca vreti la Primarie taraturilor

    RăspundețiȘtergere
  9. traiasac pdl traiasca basescu si udrea, traiasca GUTA stapanul vostru

    RăspundețiȘtergere
  10. ninele stai capra o data, HA HA HA HA HA HA HAP

    RăspundețiȘtergere
  11. mancatorilor de rahat culcativa mortilor si istericilor, lilieci cu buzunarele lipite, ai cu saliva in falci strangulatilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. ACEST ZIAR E AL LUI CRISTIAN RUDAREANU GINDIT DE DANIEL GIRTOI.

    RăspundețiȘtergere
  13. ACEST ZIAR NU ARE NICI O LEGATURA CU NINEL.NINEL ARE "ADEVARUL DE CALAFAT".

    RăspundețiȘtergere
  14. FELICITARI CRISTIENE PENTRU COMENTARIILE PE CARE LE FACI.MAI NOU IL CRITICI FOARTE ACTIV PESTE TOT PE PRIETENUL TAU MUGUR.RUSINICA...

    RăspundețiȘtergere
  15. CEL CARE II CRITICA IN FORTA PESTE TOT PE NINI SI PE HANDICAPATUL DE MUGUR E NIMENI ALTUL DECIT IMACULTUL "PREOT" CRISTIAN RUDAREANU.

    RăspundețiȘtergere
  16. CRISTIAN RUDAREANU NECINSTESTE NUMELE DE "PREOT"

    RăspundețiȘtergere
  17. Dar? circiumile de ce sunt puse pe trotuar?

    RăspundețiȘtergere
  18. CEL CARE A DESCHIS MEGAMAGAZINUL DE LA CIUPAG ESTE MIRCEA GUTA. ACESTA PRIN DEPUTATUL MIHAI VOICU L-A CONVINS PE PATRICIU SA TERMINE TOTI MICII PRIVATIZATI DIN CALAFAT PRIN ACEST MEGAMAGAZIN.

    RăspundețiȘtergere
  19. TERMININD TOTI PRIVATIZATII DIN CALAFAT GUTA VA RAMINE SINGUR SI DE NEATINS.NU VA MAI AVEA CINE SA-I FACA OPOZITIE IN CALAFAT. MULTUMIM DOMNULE PRIMAR PENTRU GRIJA PE CARE NE-O PORTI.

    RăspundețiȘtergere
  20. MIRCEA GUTA -PRIMAR PE VIATA AL CALAFATULUI.MIRCEA GUTA SA TERMINE PE CEI SLABI.CINE NU ARE SINGE IN VENE SA SA DUCA DRACULUI IN FRUNTE CU FALITUL DE MUGUR.BINE LE FACI DOMN PRIMAR.PE EI SI PE MAMA LOR.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  21. VOTATI MIRCEA GUTA -PRIMARUL DE NECONTESTAT AL CALAFATULUI.EMIL POPA -UN FARFARON,PUPINCURIST DE AL LUI GUTA. ADELICA-UN PAPAGAL.

    RăspundețiȘtergere
  22. Un prieten al lu Popa Cristi

    Muguras ce ai tata de il critici asa pe Cristi ca doar sunteti prieteni ori s-a saturat de tampeniile tale si nu te mai baga in seama.Asta denota domnule Stelian Mugur ca ai un caracter de mahala, infect, pacat ca nu stii cand sa te opresti.Oricum pentru mine Cristi ramane un etalon de ziarist cu adevarat liber si care nu face pe plac niciunui partid.

    RăspundețiȘtergere
  23. CRISTIAN RUDAREANU ! UN,,,.....

    RăspundețiȘtergere
  24. LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE CITESC ACESTE RINDURI !!! MULTA SANATATE, MULTA CREDINTA FAMILIILOR SI CELOR DRAGI.

    RăspundețiȘtergere
  25. asta este intrebarea care este:))) o iei pe urmele lu goagal vangelie ( a se vedea inceputul de articol )

    RăspundețiȘtergere
  26. HRISTOS A ÎNVIAT şi SĂRBĂTORI FERICITE vă transmite tuturor românilor de pretutindeni Calafat Live ! http://calafatlive.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  27. parintele posteazane si pe ziarul asta urari de paste .

    RăspundețiȘtergere
  28. rudarene mai actualizeaza si articolele de pe "gazeta de calafat".

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII LIBERE