gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat


ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI, CORUPŢILOR ŞI CELOR CARE POT ŞI VOR SĂ FIE CORUPŢI

FĂRĂ COMENTARII MURDARE

marți, 12 aprilie 2011

Liderul de la PDL-Calafat,Vasile Adelică, pe ultima sută de metri

ADELICĂ DEBARCAT
 
Debarcarea din 13 ianuarie 2011 a liderului Pdl, Vasile Adelică, a adus mare jale în rândul pdl-iştilor. Directoraşii de şcoli din Calafat sunt cam trişti şi îngrijoraţi. Un motiv în plus îl constituie şi ultimul sondaj făcut de cei de la judeţ, şefii de la PDL, care au făcut o analiză a alegătorilor în perspectiva lui 2012. După sondaj PDL-ul a rămas înmărmurit când a constat că doar 9 %  ar mai vota cu partidul şi 5 % cu Vasile Adelică. Zvonistica de Calafat spune că zilele în partid sunt numărate pentru Adelică urmând ca după Paşti să fie înlocuit cu Cornel Popa sau Nicola, având ca variantă şi pe profesorul Mihuţ.

SCINDAREA PARTIDULUI

Partidul s-a rupt în două imediat după pierderea postului de viceprimar, unii acuzându-l pe actualul lider de proasta gestionare a partidului la nivel local. Au existat şi victime colaterale, Ninel Stanciu, Mugur Stelian şi Alexandru Pîrvan (fostul director al muzeului Calafat). Ultimi trei care au cochetat păgubos cu PDL-ul, în momentul de faţă toacă frunze la câini. Cel mai lovit a fost Pîrvan, care a pierdut cu puţini ani înainte de pensionare un post respectabil, de director. Din surse neoficiale Berceanu a ridicat mâinile de pe Adelică având în plan un alt lider care sa exprime clar poziţia PDL-ului la Calafat şi care să vină cu proiecte, cu ceva concret, punând capăt conflictului cu administraţia locală. Pe aceaşi poziţie se situează şi Prefectul care i-ar fi cerut lui Adelică să oprească acest război care strică imaginea partidului.

CE VA URMA


O schimbare a strategiei, urmând ca Mihuţ, Revesz şi încă vreo doi care mai cred în PDL să fie moderaţi de la judeţ ,ca imediat să aibă loc schimbarea. Sunt multe voci care spun că această situaţie se datorează lăcomiei de putere a lui Adelică şi a lipsei de colaborare cu cei din Primăria Calafat. Mărul discordiei a fost şi noua piaţă de 6 miliarde de lei, unde spun voci că Adelică a cerut să o execute o anumită firmă...cu dedicaţie. Adevărul rămâne să-l aflăm pe parcurs însă este clar că trei familii , Pîrvan, Stelian şi Stanciu au simţit pe pielea şi pe buzunarul lor lor aceste schimbări politice.

26 de comentarii:

  1. De aia trei Mugur Ninel si Pirvan ce tot amintesti in articol anonimule, ca aia sunt terminati, putreziti.

    RăspundețiȘtergere
  2. De Adelica stim dar nu va veni niciunul din aia amintiti , e altul mai tare.SURPRIZE SURPRIZE

    RăspundețiȘtergere
  3. CRISTIAN E IN FATA IAR GIRTOI IN SPATE !!!! RUDARENE NU TE POTOLESTI DELOC !!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. ACEST ARTICOL E O MARE MINCIUNA DE A LUI GIRTOI,PUS IN PRACTICA DE POPA RUDAREANU,CARE JOACA LA DOUA CAPETE.ACTUALITATEA CALAFETEANA SE VREA UN ZIAR INDEPENDENT,IAR GAZETA UN ZIAR AL P.N.L.-ULUI PE FATA . ASTA E CRUDUL ADEVAR DRAGI PRIETENI SI CITITORI.

    RăspundețiȘtergere
  5. GAZETA DE CALAFAT UN ZIAR SCRIS DE POPA RUDAREANU SI GINDIT DE DOMNUL; GIRTOI.O MARE DEZAMAGIRE SI UN MARE ESEC,LA FEL CA SI "ZIARUL DE CALAFAT"

    RăspundețiȘtergere
  6. MARELE ANONIM

    Gresiti ba ca ziarul e facut de unul tare de la PDL- mascarici de Calafat.O sa vedeti voi mai tarziu al cui e.Iar popa ala de care amintiti e departe de adevar.

    RăspundețiȘtergere
  7. o SA STITI MAI MULTE DA NU ACU CA VA CRAPA CAPUL ALA SEC DE CALAFETENI STROSHITI LA MINTE.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oricum voi nu intelegeti strategii politice ca si astia, Mugur, Ninel sunt prea parashute si prea de rahat sa priceapa ceva.Acu l-ar lige astia doi si pe Guta da nu pot ca e ocupat seful.Stati la laba si la rand ca e tarziu pentru voi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cel mai tare e chelie aprinsaala cu linsul celalat de caini, zici ca sunt tansexuali, doua cocote masculine ordinare ale politicii infecte de Calafat.Mars cazaturilor, lingeti-i talpile lu Adelica si luati-va limbutza cu Boratul.

    RăspundețiȘtergere
  10. CEA MAI TARE FAZA

    Astia Ninel si Muguras, au fost acu o saptamana la Traistaru sa-i ierte, da i-a dat ala afara de-au intrat unul peste altul in Peugeotul ala negru.Stiu sigur de la un om de la moara, i-a scuipat ca pe o masea cariata care facuse si ceva puroi naparcile.
    Astia sunt cele mai mari caricaturi de Calafat, buni de dus la circ, ordinarii, avortoni

    Sincer...mi-e mila de ei si de cei care sunt in preajma lor.

    RăspundețiȘtergere
  11. marieta presedinte la pdl revesz vicepresedinte
    chirita iulian secretar mihut prim-vicep
    sa fim seriosi le-a sunat ceasul

    RăspundețiȘtergere
  12. hua dezinformatorule de doi bani !!!! sictir popa avar de bani !!!! sluga lui guta care esti !!!!ziarul asta expirat e al lui matale javra ordinara !!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. popa rudareanu sluga lui girtoi si al lui guta !!!! mars la rahat bai burtoila de doi bani care esti !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. rudareanu un popa consacrat sa fie o mare caricatura ziaristica !!! am auzit ca ai fost la cersit la guta dar acesta ti-a dat-o putin prin gurita ca cica a dat banii tai idolului tau CLAUDIU MANEA.

    RăspundețiȘtergere
  15. RUDAREANU MARELE HOT LA BANII PUBLICI AI CALAFETENILOR.STA LA RIND DUPA:GIRTOI,GIGI PIRVAN,CHIRII,TERII,,VIRTOPEANU,CLAUDIU MANEA,ETC.......

    RăspundețiȘtergere
  16. sa-l pupoati in cur cur pe adelica.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ninele nu te caca pe tine ca stii bine ca e ziarul infectuluia de MUGUR, un ordinar, o javra care sa lins cu toti.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cacatu ala de Mugur si-a facut si el blog a platit pe vreo unul ca e prea prost sa-l faca el

    RăspundețiȘtergere
  19. V orbiti ba si de Bora ca area scula mare asa se vorbeste pe la agricol,iar dupa ce masoara mameloanele vacilor se spurca cu o secretara doua, le arata mosorul. E mare futalau de prasala, indoaie curu la muieri.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cand s-a futut cu Mugur i-a dat-o la hemoroid de urla prin curu lu Mugur tot PSD-ul.Pe margine Ninel saliva si isi lingea maciuca de foc

    RăspundețiȘtergere
  21. un articol tendenţios şi de toată jena.în primul rînd suntem în aprilie şi nu în ianuarie?cel care scrie articolul este dus rău de tot.de fapt u.s.l.-ul a intrat în sevraj iar ultimele sondaje [adevărate nu făcături]îl dau pe adelică cu peste 50%ÎN OPŢIUNILE CALAFETENILOR.cît despre susţinerea lui adelică din partea b.p.j.dolj ESTE TOTALĂ!!!omul acesta a avut curajul să demaşte MAFIA GUŢĂ -TRĂISTARU!!!păi dacă erea şi el "pătat"mai făcea lucrul ăsta??? normal că nu.ESTE SINGURUL CANDIDAT CARE VA FECE CEVA PENTRU ORAŞUL ĂSTA!!!degeaba încearcă toţi avortonii să-l denigreze.are verticalitate iar echipa lui are valoare şi NU VA TRĂDA NIMENI!!! ÎN CÎTEVA ZILE O SĂ APARĂ COMUNICATUL OFICIAL AL B.P.J.DOLJ AL P.D.L.DE SUSŢINERE A LUI ADELICĂ ATÎT CA PREŞEDINTE AL ORGANIZAŢIEI CALAFAT CÎT ŞI SUSŢINEREA CANDIDATURII PENTRU PRIMĂRIE.ne pare rău pentru voi angoasaţilor DAR ĂSTA ESTE ADEVĂRUL!!!!VAE VICTIS[pentru analfabeţii p.n.l.+p.s.d.=VAI DE CEI ÎNVINŞI!!!ADICĂ DE VOI PAPARUDELOR!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. CAUT TATA....GARTOI STII CEVA DE ASTA....AI DISTRUS O FAMILIE NENOROCITULE....DE VA DISTRUGE SI PE TINE D-ZEU..

    RăspundețiȘtergere
  23. de ce tăiaţi javrelor?nu vă convine adevărul?vreţi nu vreţi adelică va fii primar!o ştiţi şi voi dar vă ofticaţi!!!guţă şi panaramele lui VOR AVEA UN PAŞTE PE CARE NU-L VOR UITA ÎN VECI!!!LA CAPĂTUL GOLGOTEI VOASTRE SCRIE PUŞCĂRIE!!!VAE VICTIS[PENTRU ANALFABEŢI CA VOI-VAI DE CEI ÎNVINŞI.ADICĂ DE VOI!!!HOŢI ORDINARI CE SUNTEŢI CĂZĂTURI ŞI VOME INFECTE.CU CÎT VĂ EXTIRPĂM MAI REPEDE CU ATÎT MAI BINE!!!CALAFETENII CINSTIŢI AŞTEAPTĂ DEBARCAREA VOASTRĂ!!!ESTE CA ŞI VENITĂ!!!NOI CEI DIN P.D.L.-CALAFAT ŞI ÎNTREAGA ECHIPĂ A LUI ADELICĂ NU TRĂDĂM!!!CURVELE[CU PULĂ ŞI PIZDĂ]SUNT LA VOI.O SĂ VĂ FUTEM SĂ NU MAI ŞTIŢI DE VOI.!PROSTITUAŢILOR!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. poponarul de gîrtoi este deja dus!VIAŢA NU IARTĂ!?

    RăspundețiȘtergere
  25. Esti cacat tu pe laga Gartoi

    RăspundețiȘtergere
  26. SOLUTIA PENTRU CALAFAT ESTE MARIETA, EA POTE SALVA MUNCIPIUL

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII LIBERE