gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat


ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI, CORUPŢILOR ŞI CELOR CARE POT ŞI VOR SĂ FIE CORUPŢI

FĂRĂ COMENTARII MURDARE

sâmbătă, 21 aprilie 2012

Gazeta de Calafat. INCREDIBIL:Medicul ginecolog Khalil Haney prins a doua oară cu şpagă în Spitalul Municipal Calafat





Miercuri, 18 aprilie  medicul Khalil Haney de la Spitalul Muncipal Calafat care fusese retinut de lucratori ai DGA, sub acuzatia de luare de mita pe 23 martie, a căzut iar în ispită. La trei săptănâni d la flagrantul organizat de Procurorii doljeni, medical a primit suma de 500 de lei pentru o intrerupere de sarcina. Anchetatorii au gasit in buzunarul halatului suma de bani primita. De data aceasta bacnotele nu au fost marcate fiindu-le luate doar seriile. Stupefieant ce se întâmplă în acest spital care cândva era un reper de moralitate şi conduită. Medici, precum chirurgul Drăghici sau ginecologul Miştoi au făcut din Spitalul Municipal Calafat o instituţie respectabilă. În momentul de faţă lucrurile sunt puţin invers şi credem că este inadmisibil ca un medic care ar trebui să fie imaculat să ia şpagă de două ori la un interval de nici o lună mai ales ştiind că este monitorizat. Este momentul să ne adresăm sincer conducerii spitalului ca aceste fenomene déjà devenite obişnuinţe la unii să dispară din Spitalul Municipal Calafat. Nu mai vorbim de o serie de nemulţumiri venite de la Urgenţe Craiova unde 9 din 10 pacienţi ajung cu diagnostice puse după ureche de unii medicii din Calafat. A devenit normal ca dacă este un caz ce implică atenţie şi pregătire de specialitate să fie repede catapultat la Craiova.  Carburanţii consumaţi pe transport de Spitalul din Calafat au depăşit spre surprinderea noastră poate cotele unor spitale mult mai mari. Sperăm ca aceste lucruri să fie remediate cât mai urgent pentru binele calafetenilo. Dar ca să fie şi mai şi Spitalul Municipal Calafat a pus inclusiv taxă la intrare de parcă am merge la discotecă sau la cinema.

58 de comentarii:

  1. directorul spitalului asta de spagari doreste sa ajunga primar.Rusine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusine la Voinea???Asta o vinde si pe masa sa stea in scaun e la fel de jegos ca Bora daca nu mai rau.Ce vorbiti aci nu are mama nu are tata la el puterea e totu

      Ștergere
    2. mai spagar ca primarul actual nu e nimeni,medicii primesc mici atentii pentru munca si raspundere mare , nu se compara cu spagile altora. Votati Voinea cu incredere!

      Ștergere
  2. in locul lui Voinea mi-as da demisia de onoare si nu as astepta sa fiu schimbat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voinea nu va fi schimbat, nu mor caii cand vor cainii,nu mai visati cu ochii deschisi!

      Ștergere
  3. Dr. Voinea candidat din partea PDL la primaria Calafat anunta pe toti cei care isi serbeaza luni de Sfantul Gheorghe un calduros la multi ani si urmatoarele reduceri la serviciile medicale:
    -10 % reducere pentru operatiile de apendicita pentru cei care poarta numele de Gheorghe
    -15% reducere pentru cei care semneaza adeziune la PDL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 90% pentru acest hndicapat care scrie,i se va face transplant de creer. cu restul de 10% va merge la recuperare,ai mare nevoie.

      Ștergere
  4. un c..at e mort e cu morcovu la poponeata au fugit de el toti si rudele il vorbesc de rau. Domnule |Voinea dati un raspuns la acest articol hai sa vedem cat tupeu aveti ...incercati! sau tremura rau mana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e mana de chirurg nu tremura niciodata. Nu va tremura mult timp de acum inainte ,ca primar va avea multe de semnat.

      Ștergere
  5. daca e Voinea cu Bora si Ninel e clar se alege prafu jale mare pe 11 iunie tanguire la sediu PDL .Propun sa facem acolo un WC public in sediu PDL da pe gratis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. un wc de lux e mult mai dorit decat bordeiele voastre de la alte partide vedeti ca afara ploua si va prabusiti!

      Ștergere
  6. Voinea nu mai poate ieri a declarat ca se gandeste serios sa iese din joc prea multa mizerie si stres.Omu e batrin e in pragu pensiei ce sa faca nu va mai suparati intelegeti-l.Apropo in curind Doctore vei fi schimbat pentru incompetenta .Articolul va fi luat si de alte posturi media si ai sa vezi ce surprize placute o sa ai Multa Bafta la tractoare si in afacerile toate ratate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce ai doctore nu te-a intimidat nimeni niciodata! mai ai putin si vei fi primar.Bafta!

      Ștergere
  7. asa ceva e pur si simplu de necrezut.Asta arata cat de lacomi sunt doctorii astia.Nici nu vreau sa-mi inchipui ce jale va fi cu Voinea primar.Cred ca ne pune sa dam spaga si daca vrem sa venim in audiente

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa vreti singuri sa platiti doar ca sa aveti ocazia sa stati aproape de voinea poate va veti mai destepta!

      Ștergere
  8. Voinea spunea ca el vrea sa mai opereze si dupa ce va ajunge primar.Mai mare lacomie ca asta n-am auzit in viata mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca e capabil poate sa le faca pe toate .Toata admiratia pentru Voinea.Succes doctore!Doamne cati ofticosi o sa mai vedem crapati dupa alegeri, cat o sa mai ai doctore de cusut!

      Ștergere
  9. in ce hal a ajuns spitalu cu acest asa zis manager,omul din globul de cristal hranit cu laude si plecaciuni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in asa hal s-ar dori sa ajunga multe spitale din tara dar nu au avut noroc de asa manager.Bafta Voinea te votam.

      Ștergere
  10. pina acu nu am mers la vot dar de data asta citind articolele de aici si comentariile m-am convins ca trebuie ca aceste elemente cun ar fi Voinea, Ninel, Bora, Emil, Litra trebuie sa iese din rindul persoanelor care pot deveni publice in dauna noastra.Masa data la pensionari a fost o palma pe obrazul batrinilor carora Boc si acolitii lui le-au taiat pensiile luindu-le bucata aia mica de paine pe care o mai aveau.Cita lipsa de omenie la acest om care ne vrea binele.M-am saturat ca atunci cand sunt bolnav sa umplu buzunarele unor angajati din spital.Cu toate acestea nimeni nu ia masuri iar acest doctor in loc sa opereze si sa curate spitalul si WC-urile de acolo care put el alearga dupa cai verzi pe pereti cu gandul ca va ajunge primar.Nu cred domnule voinea ca mai vreo sansa nici macar doi consilieri nu mai scoti sau s-ar putea sa le bagi ca Stolojan cu sanatatea si sa te retragi miseleste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sti linistit Voinea E capabil si le va face pe tote,va fi cel mai capabil primar va curati plagile calafatului de toate gunoaiele.

      Ștergere
  11. Saracu Hani,a incercat si el sa faca ceea ce a vazut ca se practica in spital de catre toti doctorii si asistentii sau infirmierii,fara deosebire.
    Acest obicei nenorocit fost patronat si este de Dl. 2,8 care a innebunit in special datorita laudelor pe care i le dedica lingusitorii care s-au aciuit pe langa el si paranoiei care se agraveaza pe zi ce trece.
    Cum poate acest individ sa creada ca va fi ales primar in conditiile in care el nu este in stare sa conduca spitalul in care a instaurat o atmosfera de teroare,aroganta,desconsiderare,jignire si promovare a incompetentei?
    Daca la nivelul sau se comporta ca un vataf aducand la rang de virtute mita,minciuna,dezbinarea,injuratura,teama,aroganta,incompetenta,ce s-ar intampla daca acest individ abject ar ajunge sa conduca un oras?
    Ganditi-va ce nenorocire ar fi pentru toti locuitorii daca betivul,afemeiatul,arogantul,spagarul asta ar ajunge primar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2,8 este QI-ul tau cel are scrii ofticat ca doar atat ti-a dat sarmana mama ta cand te-a nascut asistata de unul ca dr. Hanei . Probabil te-a scapat din mana ,ai cazut in cap si rezultatul se vede in ceace scrii.De taticul tau zgarcit daca dadea spaga nu se intampla asa.Saracul de tine nu vei putea fu niciodata nici spagar nici afemiat , nici arogant si mai ales primar.Aceste calitati le are doar unul care s-a nascut cu APGAR[nota la nastere] 10 asa ca voinea.

      Ștergere
  12. Dl. 2,8 s-a inconjurati numai de incompetenti pentru a putea sa-i domine mai usor,hoti,derbedei,lingusitori,libidinosi si tembeli,insa cine se aseamana se aduna.
    Apropo,Stelica,vezi ca am sesizat D.N.A. pentru licitatiile pentru care urmeaza sa le faci luni intrucat unii furnizori care o viziteaza pe fufa de Dana se vaieta ca spaga e prea mare.Vezi sa nu te duci dupa Hani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DNA e destept nu ia de-ai ca Voinea ,ia oligofreni ca acest Halil-Balil-Galil etc. Voinea merge la primarie iar Hanei la spalat WC.

      Ștergere
  13. Bai fratilor,o sa vedeti ce bine o sa fie cu Voinea primar pentru ca este foarte competent.Pai daca a fost el in stare sa fie director de spital si de Directie in acelasi timp,ce mare lucru este sa fie si primar?

    RăspundețiȘtergere
  14. Din surse sigure,pe Voinea nu-l mai apuca alegerile director.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. zaaau si ce e aia sursa sigura la tine mazeto ?
      o fi tot aia de face si sondaje ?

      Ștergere
    2. cred ca e Vanesa Vorbeste din celula plina de oftica...Stai acolo ca stai bine.Roagate sa ajunga Voinea primar poate te ajuta sa scapi.

      Ștergere
  15. CE A FACUT VOINEA

    1. A stat la lins pe politicieni si mai ales pe Dinescu ca milogu pe la curu lui sa-i angajeze copii

    2. A facut vile si case pe jecmaneala pacientilor

    3.Spitalu arata de parca ar fi club de noapte cu stripteoze

    4.Toate angajarile au fost cu tarife de la 5ooo de euro in sus.

    5. Sectiile arata cum arata

    6.Medicii noi au fost goniti de lupii ailalati

    7. Plus ca vii cu vata de acasa , cu mincarea in sufertas ca pacient, nu mai vorbesc ca trebuie sa cumperi totul de la farmacia pe care o are Voinea impreuna cu Litra.

    ARATA-NE DOMNULE EMINENT VOINEA CE PROIECTE AI BA MAI MARI CA ALE LU CEAUSESCU

    SA NU NE MAI DAM DUPA DEGET ASTA E ADEVARUL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ce spital ai fost tu? Vorbesti de ce-ai privit pe la TV? SA-ti fie rusine esti angajat probabil de pe vremea lui Radulescu.

      Ștergere
  16. VOINEA FII ATENT AICI

    1.Nu mai da mese la pensionari pentru ca deoarece fiindca toti voteaza cu Traistaru sau Emil Popa adica cu PSD

    2.Nu mai da mese la cei pina in 35 de ani pentru ca deoarece fiindca toti voteaza cu Guta adica cu PNL

    3. Nu mai da mese la cei cu virste intre 35 si 60 de ani pentru deoarece fiindca ai luat spaga la operatiile de le-au facut la spital si oricum nu te voteaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voinea se intalneste cu tot orasul are ce sa le spuna tuturor,e inteligent si oamenii il asculta cu admiratie. Tot mai sus doctore,toti suntem alaturi de tine.

      Ștergere
  17. mazeta intrebare de 2 bile :
    mazeta tu ce simti nevoia sa faci copy/paste la toate comenturile tale.. stai linistita sunt la fel de proaste si aici si pe unde mai vrei tu ....

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumim ca exista Gazeta de Calafat pentru ca nu mai pot fi sterse comentariile noastre ,altele decat cele elogioase pentru Voinea Stelian care se viseaza primar!
    Este foarte serios faptul ca maine vor participa la licitatia ptr. medicamente si procurori DNA sub acoperire care o vor ridica pe infractoarea Parvan Dana si o vor duce acolo unde ii este locul.
    Dupa ea vor urma Draghici,Nita,Tudor,Surugiu,alaturi de tatucul lor Voinea Stelica,capo del titti capi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc persoane care lucreaza la Spitalul Calafat si pe care nu le-am auzit niciodata ca acolo sa fie nereguli, dimpotriva cred ca este cel mai linistit spital din judet. Toate au mers bine pana in prezent si merg bine in continuare chiar daca unii ca tine incearca sa denigreze imaginea dr. Voinea, a celorlalte persoane din conducerea spitalului si inclusiv imaginea spitalului. Pacat ca scrii ceva inainte sa fii sigur(a) de ceea ce scrii. Ar trebui sa vii cu temele bine facute inainte sa postezi un comentariu.Ce interes ai sa postezi astfel de comenturi? Crezi ca datorita acestora nu o sa iese Voinea primar? Eu nu cred. Macar sa postezi ceva adevarat sub numele adevarat.

      Ștergere
    2. Nu mai tarati fratilor in mocirla aceste nume si nu mai folositi cuvinte grele pentru prea putinele argumente pe care le aduce ti,oamenii astia sunt simplii angajati si isi fac treaba bine

      Ștergere
    3. Visul lui voinea va deveni realitate.Chiar daca nu va fi asa VOinea ramane Voinea un simbol al capacitatii,unOm care a realizat si se bucura pe toate planurile de tot ce si-a dorit, cat despre tine ,anonimule vei ramane mereu in cercul tau ocult.

      Ștergere
  19. Dar chiar lucrezi la spital, pentru ca oricine altcineva din afara spitalului nu stia de licitatia care va avea loc luni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Licitatii au loc luni si urmeaza multe altele pentru ca asa se face aprovizionarea in orice institutie publica inclusiv la primarii.
      Corectitudinea desfasurarii licitatiilor este urmarit in deaproape incepand din faza incipienta de catre de ANRMAP, pentru cine nu stie ce inseamna sa se documenteze, continuand cu Finantele Publice si nu in ultimul rand de comisia de licitatii care are un numar destul de mare de membrii.Am uitat sa fac o precizare importanta nu sunt angajat al spitalului si nici nu simpatizez cu nimeni, insa in timpul de azi cu toata legislatia in vigoare referitoare la achizitii e destul de greu sa faci nereguli asa cum insinuezi tu.

      Ștergere
    2. Se vede!O jigodie de angajat probabil dintre aia pe care Voinea i-a prins furand si in loc sa-i dea afara i-a lasat sa manance o paine caci Voinea e un om bun.Sa-ti fie rusine habar nu ai despre cum se fac licitatiile.

      Ștergere
  20. fiindca tot vorbesti de proiecte europene spune-ne domnule doctor ce proiecte ai atras pentru spitalul Calafat.Ne aburesti cu centrale de cartier pe fonduri europene.De ce nu ai facut la spital pe fonduri ca te lauzi de 5 ani ca faci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect ori a pus aere conditionate cu stim noi ce firme la pret dublu.Spune ca ai dat 2 miliarde pe aere cand o centrala te scotea mai ieftin.Auzi voineo lasa-ne cu abureli de clasa a doua tu nu vezi ca nu te crede nimeni.Ce proiecte ai facut tu sa iese, mai bine spune ca toate afacerile tale sun falimentare.Ai si tu proiect sa fii Primar ca bugetu spitalului nu-ti mai ajunge

      Ștergere
    2. Proiect pentru centrala termica este si asteapta finanatarea de la Administratia Fondului de Mediu. Daca te interesai vedeai ca exista cofinantare de la Consiliul Local Calafat . Proiectul este depus pe 31.01.2011 si este in valoare de 22 miliarde de lei .
      Fonduri pentru incalzirea spitalului s-au dat dupa inchiderea centralei termice cand nu mai exista nicio sursa de incalzire in spital . S-au cumparat panouri radiante si nu aere conditionate . Despre preturile la aere conditionate intrebati alta conducere a spitalului si nu pe actuala .
      Nu uitati ca vreti sa loviti in Dr. Voinea dar implicit loviti in actualul proprietar al spitalului, care este Primaria ,cea care trebuie sa se ocupe de fonduri pentru reparatii , dotari si modernizari in spital .
      Si nu negam ca am fost sprijiniti atat timp cat doctorul Voinea nu a fost un contracandidat al primarului .

      Ștergere
    3. e bine sa stiti ca spitalul se afla in grija primariei.Intrebati-l pe Guta despre toate astea.

      Ștergere
  21. Are vreo importanta unde lucrez?Nu va iese licitatia?Nu trebuia sa se stie?
    Dupa stiinta mea licitatiil sunt publice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esti vreun gunoier, de cunosti asa de bine ia-ti matura si pleaca

      Ștergere
  22. lasa ba ca de morti nu e bine sa zici de rau iar Voinea e mort de mult.Ce il mai tine e coniacu cat o mai fi din ala ca de restu....putregai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voinea nu bea coniac, bea bauturi mult mai fine ca un adevarat rege dar tu zeama de varza bei in zeama ti se scalda creierul si asta duhnesti.Toti oameni bea inteligentul stie sa bea inteligent nu ca tine.

      Ștergere
  23. Calafat Live Jurnal , urează La mulţi ani celor ce poartă numele Gheorghe !

    RăspundețiȘtergere
  24. STIRE SOC

    DOCTORUL VOINEA A VENIT BEAT MORT LA SEDINTA PDL SI L-A LUAT LA MISTO PE ADELICA.DUPA ACEEA I-A LUAT LA MISTO SI PE CEI DE LA CRAIOVA CARE VENISERA LA SEINTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca v-a incantat discursul rostit de dr. Voinea si asta v-a iritat cel mai mult. Stiu ca ati ascultat tot discursul si nu se poate sa nu va fi placut . Ii multumim celui care v-a pus in direct cu sedinta PDL pentru ca ati putut sa-i apreciati cultura si umorul fin al dr. Voinea.
      Apropo de ce nu ati postat si cele spuse de dr. Voinea si anume ca :nu este atat de vinovat de cele ce se intampla in oras primarul Guta cat cei din echipa lui. Cei care acum prin toate mijloacele cauta sa- l murdaresca , cu toate ca macar unul din membrii familiei lui a avut nevoie de el in momente critice si nu a fost refuzat.

      Ștergere
    2. Bauti erau cei care nu au putut sa patrunda cele spuse de Voinra.Dar acie sunt bauti nin nastere. Doctode ai fost oK din nou le-ai dat clasa la toti.

      Ștergere
  25. Hanei ala e un amarat un coate goale il tine Voinea de mila sa prin spital, ma mir cu ce dracu de bani l-au prins ca oricum nu-l cauta nimeni, nu stie sa faca nimic,probabil tinea locul portarului in ziua cu pricina si n-a taiat vre-o chitanta

    RăspundețiȘtergere
  26. el nu a stiut sa spuna ca restu ca spaga e ciubuc,din crea altii au facut vile la Craiova si la Ranca

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII LIBERE