gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat


ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI, CORUPŢILOR ŞI CELOR CARE POT ŞI VOR SĂ FIE CORUPŢI

FĂRĂ COMENTARII MURDARE

joi, 19 aprilie 2012

GAZETA CALAFAT FACE DEZVĂLUIRI INCENDIARE.Celebrul doctor si manager Voinea Stelian a fost acceptat cu nota 2,8 la Direcţia de Sănătate Publică Dolj (DSP Dolj)


Celebrul chirurg dar nu manager cum spun unele ziare online a intrat cu sprijinul PDL la DSP Dolj.În prima fază doctorul Voinea a afişat un aer de intelectual asigurându-i pe cei din PDL că va lua concursul fără sprijinul lor.După examenul din 18-20 octombrie 2010 managerul Voinea a obţinut doar 28 de puncte din 100, minim pentru promovare fiind 70 de puncte, adică nota 7 nu 2,8  (28 de puncte)  cât a luat managerul Spitalului Municipal Calafat. După această întâmplare nefericită şi necunoscută de calafeteni, doctorul a fost certat aspru de Berceanu care i-ar fi zis „dacă ştiai că nu se poate la ce n-ai spus că aranjam noi apele ce îţi era ruşine, stai liniştit că sunt alţii mai proşti ca tine şi au funcţii mai mari, cu partidu să tragi şi de restu ne ocupăm noi”.Cuvinte grele însă atunci când vrei funcţia nu te mai interesează nimic.

CUM  A LUAT CONCURSUL

Simplu, în 2011 în 20 ianuarie când a luat maxim de punctaj după ce alţi doi contracandidaţi s-au retras fără motiv. Dar cu cât a luat concursul e interesant, cu maxim 100 de puncte după ce în urmă cu trei luni luase 28 de puncte, ce mare ruşine şi jignire să conduci un Judeţ cu nota doi motiv care mai târziu l-a  făcut să-şi dea demisia sarcina fiind una care categoric îl depăşea .Mai rău stau lucrurile la Calafat unde nici măcar nu a dat concurs şi ne mai mirăm de ce nu merge treaba, dar cel mai mult mă mir cum mai are tupeu domnul Voinea să vorbească de competenţă când el nu a dat niciodată un examen de acest fel pentru funcţiile pe care le-a avut şi le are în continuare.


PENTRU A ÎNTĂRI CELE SPUSE AM POSTAT ÎN CONTINUARE ARTICOLUL ÎN ORIGINAL AL GAZETEI DE SUD , ZIAR REGIONAL, SINGURA PUBLICAŢIE CARE A AVUT CURAJUL SĂ SCRIE DESPRE ACEST SUBIECT.ARTICOLUL A APĂRUT ÎN 22 IANUARIE 2011

DSP are un nou director

Actualitate - Simona TUDOR
Dr. Stelian Voinea a devenit noul director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj, în urma concursului desfăşurat în perioada 19-21 ianuarie 2011, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP). Potrivit ANFP, actualul manager al Spitalului Municipal din Calafat nu a avut contracandidaţi pentru şefia DSP Dolj, ceilalţi doi candidaţi care se înscriseseră în concurs, ec. Mihai Ovidu Coman şi Daniela Janeta Braun, retrăgându-se înainte de proba scrisă, din 19 ianuarie. Concursul a devenit astfel o simplă formalitate pentru dr. Voinea. Acesta a obţinut punctaj maxim la proba scrisă, iar interviul, care ar fi trebuit să aibă loc pe 21 ianuarie, s-a desfăşurat în aceeaşi zi. 
 Dr. Voinea a mai candidat la funcţia de director executiv al DSP Dolj. La concursul desfăşurat în perioada 18-20 octombrie 2010, el a obţinut însă un punctaj foarte mic la proba scrisă, de doar 28 de puncte, în condiţiile în care punctajul minim de promovare a fost de 70 de puncte. Celălalt contracandidat de atunci, Mihai Ovidu Coman, a picat şi el concursul, dar a obţinut un punctaj mai mare, de 42 de puncte. De data aceasta, Stelian Voinea a reuşit să-i uimească pe toţi, obţinând 100 de puncte la proba scrisă. Rezultatele finale ale concursului vor fi afişate luni, la sediul ANFP, urmând ca în câteva zile să aibă loc numirea oficială a lui Voinea în funcţia de director al DSP Dolj. Dr. Stelian Voinea este membru PD-L şi medic primar chirurgie generală la Spitalul din Calafat, unde figurează în prezent ca manager. Voinea a fost şi consilier judeţean în perioada 2006-2008.  Pentru postul de director executiv adjunct de sănătate publică la DSP Dolj nu s-a mai susţinut nici un concurs, întrucât pe această funcţie revine dr. Dolores Tătar, cea care deţinuse aceste atribuţii înainte de a fi numită director executiv interimar al DSP Dolj.
Preluare Gazeta de Sud

16 comentarii:

  1. acum vede cat de prost e Voinea dincolo de basinile lui de intelectual

    RăspundețiȘtergere
  2. INTELECTUAL DE UNDE ..HAI CA MIROASE URIT .ASTA A FOST UN OPORTUNIST A URMARIT CIOLANU SI ATIT UN BASINOS DE SA MIRA CE A DAT PESTE EL.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pinochio Voinicule cu nota doi vrei la Calafat Primar.Pa aci asa merge nici macar nota 5 vai de tine ????++++ tot atit iei si la Primarie la alegeri daca le-oi apuca de nu te muti la Maglavit definitiv

    RăspundețiȘtergere
  4. Foaie verde foaie lata
    Voinea papa marmelada
    Vrea sa fie sef la noi
    Chiar de are nota doi

    RăspundețiȘtergere
  5. ce de cacao s-a facut marele intelectual Voinea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu gresesti asa a fost tot timpu de-aia a stat ascuns sa nu vada lumea ce poate sau mai bine zis ce nu poate.

      Ștergere
  6. Ce zimbeste in poza gata se si vedea mare sef ce mai oameni ne conduc carcasa e de ei ca in rest parashute

    RăspundețiȘtergere
  7. E ULTIMA DUPA BOMBA ASTA MAINE ZACE IN SANT DE LA ATIT ALCOOL IMACULATU

    RăspundețiȘtergere
  8. NCREDIBIL marele zeu VOINEA a cazut in urma articolului dupa Gazeta de Calafat
    Astazi la sedinta PDL Adi Rosu s-a luat de doctor ca a adus tot spitalu la partid si ca ar fi bine sa le faca halate portocalii.Imaculatul voinea a lasat capu in jos...adica fratilor ma retrag ca nu se mai poate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da la maglavit sau mai departe ca ne e rusine cu tine

      Ștergere
  9. Guta va fi priponit fara discutii, spunea ieri un cadru din politia Calafat intr-un grup de prieteni la Dakar .Acum Dna nu mai este ce era pe timpul lui Amariei cand ii aresta si pe vicii de procedura scapau , acum cei arestati nu prea mai au sanse de a fi cercetati in libertate .S-a primit ordin ca rechizitoriile sa fie intocmite solid sa nu mai aiba scapari .Asa se intampla si in cazul lui Mircea Guta , oamenii acum ii intocmesc rechizitoriul fiindca din cate stim si noi , audierile s-au terminat , marturiile il incrimineaza si treaba e nasoala rau de tot .Se vorbeste de un prejudiciu de 42 de miliarde .E treaba de timp , ca nu e doar el cu dosar la Dna si acolo sunt doar trei procurori .Ba Mircea nu mai scapa , fiindca procurorii aia sunt saracii monitorizati mereu de cei de la Bucuresti .Si la noi e monitorizare a activitatii da ce am auzit ca e la sectiile Dna te ia groaza .Stau si aia de la Comisia europeana cu ochii pe justitie. Astia nu-si permit sa se joace dea justitia cum vorbesc unii prin Calafat cum ca Mircea a scapat ca si-a aranjat .Alea sunt copilarii, nu se intampla asa ceva la Dna , la un parchet normal se mai intampla aranjamente dar acolo nu exclus.
    Discutia reprodusa aproape in totalitate dupa un telefon mobil care a inregistrat pe timpul cat politistul vorbea despre acest caz provocat fiind de unul din cei prezenti la masa .

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte competentul doctor Voinea s-a facut de ras cu articolul asta

    RăspundețiȘtergere
  11. eu cred ca va castiga radu ciobanu ca este baiat din calafat . este om deschis la toate si la discuti si la sprit si la injuraturi si poate sa faca mai multe decat guta . poate ca va iesi si peste 4 ani daca creaza locuri de munca si face ceva pentru calafat . nimeni nu cred ca este nebun sa nu inteleaga ca 10% pentru el hai chiar 20 % pentru el si 80 % pentru calafat . indiferent cine va lua primaria va face si pentru el indiferent cine ar fi , dar nu face 80% pentru tine si 20% pentru calafat . si eu daca as fi primar si oricare altul ,ar lua si pentru el dar sa faca si pentru cei din calafat ceva . nu eu sa mananc fipturi si altii din calafat sa nu poata manca nici cartofi fierti . ca nu au serviciu sau el lucreaza si au rate la banca si sotia lui nu are unde lucra .una este cand lucreaza amandoi si alta este cand lucreaza doar unul .ne trebuie un primar sa creeze locuri de munca si sa fie mai ganditor cand cheltuieste din banii publici ,nu pe orice .

    RăspundețiȘtergere
  12. cocota masculina politica ordinarie scirnavia spitalului nu te mai saturi de bani

    RăspundețiȘtergere
  13. peste 4 ani il vedem pe Radu Ciobanu primar...pana atunci sa gaseasca un partid mai puternic

    RăspundețiȘtergere
  14. Pai asta nu-i tot ruda prin alianta cu Voinea? Vezi ce relatie e intre el si Vasile Ciobanu, sotul Doinei Ciobanu, fosta si Florea, sora lui Stelica, angajata de peste 24 de ani la spital, fara nici-o pregatire medicala, ca si multe alte rude de-ale lui.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII LIBERE