gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat


ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI, CORUPŢILOR ŞI CELOR CARE POT ŞI VOR SĂ FIE CORUPŢI

FĂRĂ COMENTARII MURDARE

marți, 24 aprilie 2012

Circ la sediul PDL Calafat chiar de Sf Gheorghe. Candidatul la Primărie, doctorul Stelian Voinea, a făcut o şedinţă de zile mari.


Venit cu demaraj de la un chef în cinstea Sf Gheorghe, doctorul Stelian Voinea , candidatul PDL la Primăria Calafat s-a dat în spectacol la şedinţa din 23 aprilie a organizaţiei locale Calafat. Intrarea a fost una cu ceva jaloane iar după ce şi-a găsit un punct de echilibru pe unul din scaunele aflate la sediu a luat cuvântul în bătaie de joc prezentând noile achiziţii politice. Ultimul pe lista care era gata gata să fie uitat nu a fost altul decât resuscitatul Adelică, omul care după ce a fost dat jos din funcţia de Viceprimar şi demis din PDL a bătut la porţile Partidului Ecologist Român şi Partidului Naţional Liberal, formaţiuni politice care i-au trântit uşa în nas. Pe fondul unui haos instalat de două luni în PDL şi a debandadei care domneşte în acest partid, cei de la judeţ au cerut revenirea domnului Vasile Adelică , găsit de mai multe ori treaz decât celebrul chirurg imaculat. Nu exagerăm şi nu încercăm să luăm în băşcălie pe cineva  care a fost desemnat pentru Primărie, dar la ultima şedinţă de ieri , 23 aprilie,  lucrurile au fost puse în bătaie de joc chiar de primul om din partid , doctorul Voinea, care l-a prezentat cu un accent ciudat pe Vasile Adelică numit printre dinţi la zeflemea,  Fiul Risipitor .Ceea ce i-a stupefiat pe toţi a fost atitudinea profesorului Icălaş care deranjat de neseriozitate doctorului a afirmat public sub formă de compliment ”Stelule să mai vii aşa matolit că parcă vorbeşti  mai bine”. După un sfert de oră de circ ieftin, doctorul a părăsit şedinţa pentru a se întoarce la chef, afirmând că dacă i se va impune ceva de sus de la cei din Craiova, el îşi ia oamenii şi pleacă din PDL. Domnul Stoica , reprezentant PDL Dolj,  a descalificat ieşirile grobiene şi lipsite de ultima fărâmă de bun simţ, lucru pentru care s-a retras  la hotel Amfiteatru pentru a avea o discuţie cu domnul Vasile Adelică pe care l-a găsit cât de cât într-o stare acceptabilă pentru un dialog politic. Din câte am înţeles acest comportament lipsită de orice fel de urmă de moralitate şi respect faţă de oamenii din partid, face parte dintr-o strategie. Ca Voinea să nu pară laş,  pozează de o săptămână  în victimă ca la final să spună că în aceste condiţii el  nu mai poate continua campania pentru Primăria Calafat. Este ceva de nedescris ce se întâmplă în PDL la nivel naţional şi după cum vedeţi şi local , dar ăştia ne sunt vârfurile şi cu ele defilăm

  EPILOG

Suntem absolut stupefiaţi de ce se întâmplă în oraşul nostru de câteva săptămâni.
            Oare să fim noi cititorii atât de desprinşi de realitate încât să nu fi observat fracturile grave care s-au produs în moralitatea acestei localităţi?

Suntem totuşi optimişti, credem în natura umană şi în capacitatea de  înţelegere a majorităţii cetăţenilor comunităţii noastre, aceste manifestări nefiind decât aberaţii comportamentale interesate, şi în cele mai multe cazuri...,grobiene.

25 de comentarii:

  1. Nu ar trebui sa va mai mire atat comportamentul acestui individ care confunda membrii organizatiei cu salariatii spitalului.
    El nu poate sa iasa din starea sa de neam prost,arogant,taran,impostor,ratat si betivan.
    Profita de faptul ca nu i se raspunde cu aceeasi nesimtire de care da el dovada si se crede geniu.
    Nu este departe vremea cand va ajunge ca si cuscrul sau!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ai fost voineo si ce ai ajuns ...am mai pierdut un medic

    RăspundețiȘtergere
  3. asta da bun de primar !
    vine beat se cearta cu toata lumea injura si pleaca , Multumim domnule doctor pentru brandul dumneavoastra : cel mai betivan candidat la primaria Calafat

    RăspundețiȘtergere
  4. si cel mai spagar candidat la primaria Calafat

    RăspundețiȘtergere
  5. am 48 de ani si abia astept prima iesire publica a doctorului Voinea sa-i spun de fata cu toata lumea cum i-am dat 7 milioane sa ma opereze in urma cu trei ani cand eram somer. Am amanetat inelele nevestei sa ma operez si acum nesimtitul de Litra m-a oprit pe strada sa imi spuna sa votez cu Voinea

    RăspundețiȘtergere
  6. de ris de ris ai ajuns doctore pres la partid si clovn

    RăspundețiȘtergere
  7. ba ce echipa perfecta a facut Voinea :
    2 betivi (el cu adelica)
    2 idioti ( ninel si bora)
    2 prosti (radu si dorin)
    daca defilleaza cu astia pe strada sigur iasa primar in 2222

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu in ce calitate faci asemenea "aprecieri" gratuite cum si cine a sadit atat ura in voi, iar daca mai sunteti si tineri e si mai rau. Fratilor, treziti va la realitate primaria nu a fost a voastra , nu este a voastra desi asa aveti voi impresia si nu va fi a voastra ci este o institutie care trebuie coordonata de un om, a fost Traistaru care a facut destule pentru acest oras, este Guta de care nu putem sa spunem acelas lucru, si vrem sa fie si Voinea care dupa parerea mea este total diferit de ceilalti doi.
      Eu sunt un simplu cetatean al orasului Calafat, ma intreb in fiecare zi citind postarile din aceste ziare,cu ce ar putea sa ma cumpere cineva incat sa scriu aceste mizerii despre oameni pe care sunt sigur ca nici macar nu i cunosti.Pe Dr. Voinea il cunosc de ani buni e un om deosebit si nu vreau sa spun mai multe toti stiu ca poate face foarte multe lucruri bune pentru orasul Calafat,iar daca pe doctor il cunosc de ani buni pe Radu il stiu de cand s-a nascut, e un om deosebit,un baiat destept cu un bun simt iesit din comun.Asa ca sa nu triti cu impresia ca daca voi scrieti mizeriile astea despre anumite persoane, ca nu exista si oameni care stiu cum sunt aceste persoane si ca au multe calitati mult mai multe dacat credeti voi ca au.

      Ștergere
    2. Ti-a angajat si tie ceva pe la spital sau esti vreo una de te-a ars el in tinerete. Oi fi ruda cu el ai si te doare de unchiu.Lasa-l nu mai plinge ca are bani cit toti calafetenii la un loc ca doar toti au trecut prin spital si la lasat spaga. Banii de-i are Voinea nu-i au toti pensionarii din Dolj la un loc, hai sa nu discutam vorbe, omu e milionar in euro si acu vrea mai mult , toti banii Calafatului insa calafetenii nu sunt asa prosti cum crede el. Eu il votez daca imi da banii de la operatie inapoi. Am dat acu 3 ani 7 milioane, sa-i dea si cu dobinda si gata il votez.

      Ștergere
    3. De te ai operat la Voinea si nu te ai dus la Craiova sau la Bucuresti ca aia sigur te operau pe degeaba si nici nu trebuia sa i votezi.

      Ștergere
    4. Dati exemple cu oameni de valoare din echipa lui Guta si Traistaru si dupa aceea putem sa facem o comparatie .
      In ce categorie ii incadrati ? betivi , idioti , prosti sau acesti membrii de vaza ai echipei lor sunt cei mai destepti , frumosi si la punga grosi.
      Stau tot timpul acasa in fata calculatorului si studiaza proiecte pentru binele comunitatii, neglijindu-si chiar si familia .
      Ei nu posteza pe siteuri pentru ca activitate stiintifica nu le mai lasa timp pentru asta .
      Sunt toti niste intelectuali rasati cu diplome la Sorbona sau Oxford si se gandesc cum sa mai atraga fonduri pentru bugetul local si asa saracit .

      Ștergere
    5. Imi pare nespus de rau nu cred ca poti face comparatie intre Guta si Traistaru cum nu poti face comparatie nici intre Guta si Voinea poti insa sa compari pe Traistaru cu Voinea. Traistaru a fost primarul municipiului Calafat pentru care am toata stima si respectul si zic eu, dupa parerea mea, ca a facut indeajuns sa ramana in istoria acestui oras,Voinea este omul care si a adus contributia la sanatatea ficaruia dintre noi, un medic bun si un manager destul de bun si cred ca primar va fi si mai bun , despre Guta nu l critic pentru ca nu mi sta in caracter insa nu m a convins ca ar fi potrivit ca primar poate n-avut timp destul.

      Ștergere
  8. uaaaau ce mai Ko Voinea eject Maglavitt forever

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce mai oameni morti politic ce tot latram la potaia asta imaculata

    RăspundețiȘtergere
  10. CUM POATE CASTIGA VOINEA

    DACA DA BANII INAPOI PRIMITI LA OPERATII CA SPAGA

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca v-a incantat discursul rostit de dr. Voinea si asta v-a iritat cel mai mult. Stiu ca ati ascultat tot discursul si nu se poate sa nu va fi placut . Ii multumim celui care v-a pus in direct cu sedinta PDL pentru ca ati putut sa-i apreciati cultura si umorul fin al dr. Voinea.
    Apropo de ce nu ati postat si cele spuse de dr. Voinea si anume ca :nu este atat de vinovat de cele ce se intampla in oras primarul Guta cat cei din echipa lui. Cei care acum prin toate mijloacele cauta sa- l murdaresca , cu toate ca macar unul din membrii familiei lui a avut nevoie de el in momente critice si nu a fost refuzat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Apropo, baieti schimbati persoana care va transmite informatiile pentru ca cea care a fost "microfonul" pentru voi este cunoscuta.

    RăspundețiȘtergere
  13. apropo baieti, toata organizatia voastra este un microfon

    RăspundețiȘtergere
  14. blogul este al handicapatului de Popa Rudareanu

    RăspundețiȘtergere
  15. HAI MA CA VOINEA BEA APA!SA VEDETI CAND O VENI CU ECHIPA DE TREMURACI DE LA SPITAL!

    RăspundețiȘtergere
  16. cine a scris acest artcol e un infect si un prost.sunt convins ca IQ-ul tau este mai mic de0.0001 decat al DR.VOINEA,esti deranjat de faptul ca Dr-ul e capabil sa conduca mult mai bine acest oras decat roscovanul imbecil Guta

    RăspundețiȘtergere
  17. Gartoiule ai uitat cand Dr-ul si-a lasat familia sa o opereze pe nevastata.esti o reptila infecta du-te dracu de nesimtit la pierzanie cu tine si cu toata haita ta de golani din PNL

    RăspundețiȘtergere
  18. prietene tu nu ai citit nici macar copertile cartilor pe care le-a citit Voinea nu ai nici macar a mia parte din capacitatile lui esti un nimeni in comparatie cu el,ar trebuii sa intri in pamant de rusine dupa articolul asta.cine esti tu Gartoi?...un ag de asigurari un hot ptr ca ai furat banii de pe asigurari,,,,un nimeni bai JIGODIE.Daca ai fi in fata mea acum te-as strange de gat si te-as arunca in Dunare

    RăspundețiȘtergere
  19. S-a tras de la registrul agricol,o imparteala lot, o retrocedare teren si parloage,nu sintem convinsi am incheiat subiectul pe veci definitiv,Sima.

    RăspundețiȘtergere
  20. sintem,trecut,prezent,viitor Adas inseriati cu BCER[4].

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII LIBERE