gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat


ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI, CORUPŢILOR ŞI CELOR CARE POT ŞI VOR SĂ FIE CORUPŢI

FĂRĂ COMENTARII MURDARE

vineri, 20 aprilie 2012

ANALIZĂ POLITICĂ pe Gazeta de Calafat. Candidatul PDL pentru Primăria Calafat, doctorul Voinea Stelian, bate în retragere

În urma unor dezvăluiri apărute pe net la adresa doctorului Voinea care vor continua să apară au început să scârţie balamalele în organizaţia PDL Calafat. Plecarea unor membrii marcanţi din vechea gardă a lui Vasile Adelică a pus mai rău paie pe foc. Oamenii de campanie cu care Vasile Adelică a scos 2200 de voturi au părăsit organizaţia. La şedinţa de acum cîteva zile un membru important din partid i-a reproşat managerului de nota 2,8 că a adus tot spitalul de la medici la infirmiere şi paznici să facă adeziuni şi să ocupe funcţii în partid, oameni care nu au avut nicio legătură cu politica si fără experienţă. La auzul acestor cuvinte doctorul 2,8 a lăsat capu în jos şi a tăcut toată şedinţa. La final ar fi exclamat către doi apropiaţi"ne-o coc grobienii ăştia paraziţii din partid iar dacă o ţinem aşa cred că am să mă retrag". Vă daţi seama ce laşitate să împnigi nişte oameni către politică pentru a ajunge tu Primar fără să le ceri acordul .Unii dintre ei care au dorit să rămână anonimi au declarat că de când cu politica e debandadă în spital, ne e frică să mai vorbim că sunt unii de imediat dau mai departe. De fapt este aceaşi situaţie de la Liceul Agricol unde teroarea şi scandalurile sunt de la zi la zi mai puternice.Ce avem de fapt, un om în pragul pensiei cu ambiţii adolescentine grandoman şi egoist care nu se gândeşte la oamenii de bună credinţă care din frică stau lângă el. Domnule 2,8 Voinea lăsaţi oamenii să vină liberi că a trecut comunismul, daţi foile la calendar să  vedeţi că că nu suntem în 1980...suntem în 2012 în democraţie nu în dictatură.

SE VA RETRAGE VOINEA?

Poate da poate nu. Dacă se retrage e clar că a luat o decizie raţională dar şi plină de laşitate faţă de cei care rămân să suporte consecinţele. Uitaţi-vă la Radu Drăghici, un om cu mult bun simţ ,educat dar fără noroc cu un şef ahtiat după putere şi bani. Uitaţi-vă la Litră, un nefericit, al nimănui , toată ziua ca puştanii dând ture cu maşina prin oraş cu 20 de km la oră.Uitaţi-vă la Bora sau mai bine nu, uitaţi-vă la Ninel da pentru ce că nu se vede nimic.Unde vă puteţi uita sunt Adelică cu Chiriţă Colonelu, oamenii grei care au fugit de marele doctor de nota 2,8.

CONCLUZIE

O tragedie politică a domnului 2,8, un mare eşec , o ieşire la pensie nu cu fruntea sus. Un înţelept spunea că un om în pragul pensionării care mai are şi bani mulţi îşi permită să facă orice...fără scrupule . Problema este ce fac cei tineri de lângă el cărora le-a pătat imaginea şi i-a târât într-o răfuială personală într-o cursă pierdută dinainte de a se da startul. Ne pare  sincer rău de oamenii de lângă care nu au nicio vină şi de aceea suntem aproape de ei. Dacă şeful lor nu a înţeles că le poate comanda în limita bunului simţ doar la spital.... atunci e trist . Avem totuşi speranţa că managerul de 2,8 se va trezi şi va lăsa ca fiecare angajat să-şi urmeze propriul crez

15 comentarii:

  1. BETON BETON BINE DE TOT DA SA-L CITEASCA MAHALDA ASTA

    RăspundețiȘtergere
  2. Au iesit grobienii la atac le e frica de Voine, nu se retrage da VA TRAGE in voi rau de tot mai ales dupa 10 iunie

    RăspundețiȘtergere
  3. Analiza politica a cui ? A lu Gazeta ? Cine/ce dreaq mai e si gazeta asta ?
    Auzi Gazeto da daca tot te apucasi de analize din astea adanci ia zi-ne ce parere ai : Cand va ajunge Dunarea Calafat in Champions League ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand o ajunge Voinea Primar....ha ha ha

      Ștergere
    2. nu asta era raspunsul .. dar ma rog.. ideea e ca-ti place gluma ta
      Oricum, rasul ala parca nu e al tau..

      Ștergere
    3. al meu e stai linistit da unde e al tau??????

      Ștergere
  4. Doctore ce-ai ajuns mingea calafatului

    RăspundețiȘtergere
  5. e doctoru minge cum gazeta asta e ziar
    mazeto cand scrii cate un articol incearca si tu sa nu te mai lauzi singura - asta chiar e penibil

    RăspundețiȘtergere
  6. inca un caz de coruptie la spital. In curand o sa cititi toate amanuntele de acest site.Doctorii lui voinea nu se mai satura de spaga

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cest arab a fost angajat pe la Plenita si cand s-au desfiintat spitalele mici l-au aruncat,spre norocul lui la calafat.Acum pateaza imaginea spitalului si a celorlalti medici Pacat avem medici buni care zi de zi isi fac treaba iar daca a-ti mai oferit atentii nu cred ca vi s-au pretins ati multumit cum ati crezut asa cum se face peste tot.Lasati medicii in pace sunt o categorie aparte si trebuie respectati asa cum respectati pe Dumnezeu, asa um va respectati parintii.Cand veti ajunge in stare grava la spitalul Calafat, si credeti-ma fiecare v-a ajunge odata,veti simti cat de departe e Craiova, veti privi disperati in ochii medicilor de aici si sgur veti fi ajutati.Medicii sunt oameni si ajuta oameni.

      Ștergere
  7. asta e blog mazeto nu site.. si ce mai stai vino cu "amanuntele"
    da vezi si tu sa faci informatiile alea cat mai credibile si sa incerci pe cat posibil sa nu fii nesimtit , bine ?

    RăspundețiȘtergere
  8. mazeto te intreb si pe tine, cum l-am intrebat si pe ala de la ActualitateaCalafeteana altă vomitatură guţistă, ce inseamna pentru muschiu matale FĂRĂ COMENTARII MURDARE. Nu crezi ca ar fi mult corect sa zici si FARA ARTICOLE MURDARE ?
    Si inca una si te las in rafturile alea in care ma tot uit si nu-mi dau seama daca sunt caiete sau carti:
    Matale pe cine sustii in campania asta si de ce ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Alcool nai consuma doctoru Voinea sau tigari ca am fata la operat si nu mai stiu cum sta treaba.

    Domnule Doctor Voinea

    Va rugam sa puneti un afis cu plata operatiilor sa stie omu si daca s-ar putea defalcat: cat la anestezist, cat la asistente, cat la infirmiere si cat la medic.Vrem sa stim si noi cat costa sa nu mai intrebam prin spital cred ca ar fi civilizat sa aveti o lista de preturi cu tot cu TVA sa stie omu cu ce bani sa vina de acasa

    VA MULTUMESC DOMNULE DOCTOR VOINEA SI ASTEPT RASPUNS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cel care stergi esti o persoana de nimic te deranjaza adevarul?

      Ștergere
  10. iti dodim sa fi cat mai curand pacientul nostru , sa dea Dumnezeu sa ajungi aici pe masa de operatii , sa incerci sa dai ceva, cuiva, nimeni sa nu-ti ia nimic iar tu sa privesti in tavanul salii, rugandu-te la cel de sus, la Voinea, la anestezist etc.,vei avea cea mai tare senzatie din viata ta.Iti mai dorim sa vi apoi sa-ti operezi sotia pe la ginecologi, fiica pe la ortopedie, si tot asa.
    Primeste urarea din partea spitalului!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII LIBERE