gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat gazeta de calafat


ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI, CORUPŢILOR ŞI CELOR CARE POT ŞI VOR SĂ FIE CORUPŢI

FĂRĂ COMENTARII MURDARE

miercuri, 25 aprilie 2012

CIRC LA PDL CALAFAT. DOCTORUL VOINEA A FĂCUT LISTA DE CONSILIERI LOCALI. DIN VECHII PDL-işti NU MAI ESTE NIMENI

 Aşa cum ne-a obişnuit, PDL-ul in ultimele săptămâni se ţine de circuri la Calafat ca şi cei de la nivel central, unde haosul şi neîncrederea sunt la ordinea zile. În această seară s-au hotărât consilierii care vor fi pe lista PDL la alegerile locale din 10 iunie. După ce majoritatea oamenilor grei au refuzat locurile eligibile au intrat cei fără nume care în viaţa lor au făcut politica din scaun sau la o bere. Întoarcerea lui Adelică spune multe, adica slăbiciune şi neîncredere. Sondajul făcut de cei din PDL fără Adelică ar fi adus un consilier local din partea partidului iar cu Adelica 2 consilieri, restu de figuraţie.Pentru ca umilirea să nu fie în văzul tuturor candidatul la Primărie Voinea a ales să fie pe locul 7 adică pe lîngă subiect, pe dinafară cum a fost cam tot timpul în politică.Nu se regăsesc nume importante din PDL care ar fi împins partidul în faţă. Câţiva dintre vechii consilieri au reacţionat la această decizie total neinspirată impusă de situaţia urâtă prin care trece partidul şi mai ales liderul ei, doctorul Voinea Stelian. Locul doi ocupat de Adelică se datorează scandalului de la şedinţa de Sf. Gheorghe unde cei de la judeţ ar fi dorit chiar schimbarea candidatului. Negocierea cu Adelică a fost simplă"îmi daţi locul doi vin, iar dacă nu ...mergeţi ca şi până acum , în jos" Cei din garda veche încep de la locul 10 în jos pusi în bătaie de joc. Surprinzător că marele susţinător Ninel Stanciu nu apare nici măcar pe spatele listei sau pe vreo ciornă. Locuri eligibile asa cum ştie toata lumea sunt doar două , prin excepţie 3. Ceea ce este surprinzător sau normal este tocmai faptul că începând din  seara aceasta oamenii grei din calafat şi PDL au trecut aproape de Mircea Guta conform declaraţiei unuia dintre ei: “suntem de 15 ani în partid şi nu acceptăm să fim conduşii de un individ care nu se poate abţine să nu vina în stare de ebrietate macar la şedinţă, însă nu asta ar fi problema dacă ar avea totuşi ce să spună şi ceva proiecte, ori de o lună la noi în partid e ca la bîlci şi nu se mai poate”.

LISTA DE CONSILIERI PDL

1. Radu Drăghici
2.Vasile Adelică (impus de Craiova)
3.Icălaş
4.Cornel Cojocaru
5.Viorel Nisipaşu
6.Sandu Roşu
7.Voinea Stelian
8.Dina Minel


37 de comentarii:

  1. CE MAI BATAIE DE JOC CE CAZATURI SUNT PE LISTA ALE NEICA NIMENI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aseptam cu interes lista lui Guta si a lui Emil Popa . Toate eminentele cenusii din Calafat sunt pe aceasta lista ? O sa facem la momentul oportun o paralela intre listele de consilieri si veti vedea diferenta

      Ștergere
  2. astea sunt paparudele din pdl de o sa le voteze taica mare de la marchiza

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand te uiti la Radu Draghici te ia mila zici ca e copilu nimanui de-o viata sluga la Voinea.El e cu mult bun simt da ce sa faca daca asa i se cere, ajunge el consilier din intimplare si nu e rau mai aduce un ban acasa pe criza asta.Radule nu te lasa condus de Voinea fii om cum ai fost si pina acum ca asa e bine, ai familie si de e urita viata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da tu unde te uiti la el ma sau oi fi vreun psiholog, crezi ca are cineva nevoie de aceasta caracterizare de prost gust. Te asigur ca nu.

      Ștergere
  4. cel mai slab politician pe care l-am vazut in viata mea e Voinea.Si-a pus toate neamurile pe lista

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii ce inseamna cuvantul politician?Vorbiti doar ca sa va aflati in treba.

      Ștergere
  5. 1. Dragici(sluga nr.1 din spital a lui Voinea)
    2.Adelica(impus de Craiova)
    3.Icalas(pupincuristul nr. 1 al lui Voinea)
    4.Cornel Cojocaru(finul lui voinea)
    5.viorel nisipasu(are nevasta angajata la spital dar public spune peste tot ca Voinea n-are nici o sansa)
    6.Sandu Rosu(care a inceput s se dezmeticesca si ca intotdeauna in campanie o sa se dea lovit )
    7.Voinea(insusi betivanul si spagarul sef al orasului si deja fostul director al spitalului)
    8.Dina minel(fin si angajat si el cat si nevasta la spiatal)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1.Nici sa scrii un numele corect ( Draghici ) nu esti in stare dar sa mai si vorbesti despre persoana respectiva. Daca faptul ce esti intr-o echipa inseamna ca esti sluga ,asta presupune lipsa de minime cunostiinte de management. In orice echipa este un conducator iar restul sunt cei care pun in practica ideile lui, daca le are. Voi toti din primarie sau cei din oastea domnului sunteti slugile lui Guta sau ale mitropolitului?
      2. Adelica a fost impus de la Craiova si in PNL si in PDL, fiti consecventi in ceea ce postati.
      3 . Icalas un pensionar care poate v-a fost profesor si voua cei care il denigrati
      4.Cojocaru nu este finul lui Voinea , mai ascultati odata inregistrarea de luni de la sedinta PDL . Acum poate va da persoana respectiva si telefonul fiind alaturi de voi. Ne bucuram de achizitia facuta din sangele coagulat din PDL.
      Este prima achizitie a PNL in sezonul de transferuri si este gratis.
      5.Despre Voinea cand scrieti ,va tremura mana de frica. Fostul director al spitalului ? Cine il schimba ? cel pe care l-a sustinut sa fie primar ? Daca nu era Voinea vorbeam astazi despre fostul spital Calafat si de primarul Traistaru. Vad ca tinta voastra este Voinea si echipa lui . De el va este frica nu-i asa ? Si vorba proverbului de ce ti-e frica nu scapi

      Ștergere
  6. CEA MAI TARE ECHIPA DIN ISTORIA CALAFATULUI , EI VOR SA CONDUCA ORASUL CUM SE CONDUCE SPITALUL : - VOINEA BEA SI INJURA
    - DRAGHICI STA LA USE SI PLANGE PT. CA E CA UN CATELUS PLOUAT
    - ADELICA VISEAZA CUM SA-L SAPE PE VOINEA SA-I IA LOCUL
    - NISIPASU INCEARCA SA-SI SALVEZE HAHALERA DE COPIL PRIN ORICE MIJLOACE
    - CORNEL VREA SA-L VADA SI PE EL LUMEA, CA IN AFARA DE PITARU NU-L SALUTA NICI NEVASTASA
    - ROSU VREA PUTERE DAR O IA LA BOT CA E PREA PROST
    - ICALAS DORESTE DAR NU POATE NIMIC
    - DINA , CA UN FIN ADEVARAT FACE ACHIZITII CU NEVASTASA PENTRU NASU'
    ASTA ESTE ECHIPA CHISTIGATOARE , CU ASTA VOR EI SA CONDUCA ORASUL ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Obisnuiti-va ca aceasta echipa o sa conduca Calafatul 4 ani cel putin . Cei din aceasta echipa nu au denigrat pe nimeni pentru ca au ce sa spuna si sa sustina in public si nu pe bloguri. Iesiti la intalniri directe sa discutati despre proiecte viitoare pentru Calafat, laudati-va cu ce ati facut si cu ce veti face si nu jigniti oameni care nu v-au jignit niciodata . Sa facem o simulare si sa ii punem fata in fata pe cei ce ocupa primele locuri pe listele de consilieri ale partidelor sa vada si calafetenii care sunt mai buni . Aveti proiecte? haideti sa le sprijinim reciproc pentru ca traim in aceast oras .

      Ștergere
    2. Draghici isi face traba acolo unde este si pentru cultura voastra generala are multe motive de bucurie si in nici un caz de tristete,depresia va apucat pe voi de nu mai puteti dormi noaptea de grija unora.

      Ștergere
    3. Ce mult m as bucura daca am putea lasa totul la o parte si sa ne unim fortele, ideile, pentru a putea privii in viitor cu alti ochi si cu mai multa incredere in noi in cei de langa noi asa cum ne sugerati domnule. Cred ca trebuie sa fim mai buni, sa gandim pozitiv pentru ca doar asa vom prinde aripi si vom realiza ce ne dorim pentru noi, pentru copii nostrii in orasul nostru.

      Ștergere
  7. DOCTORUL VOINEA spunea...

    Fac apel la bun simt la a vorbi civilizat. Nu e normal ca toti labagii si bulangii sa vorbeasca urit.M-am saturat de manifestarile grobiene si sunt stupefiat de moralitatea unor oameni mai ales a javrelor care scriu pe net.Fac un apel la a folosi expresii ce nu au nimic cu trivialitatea pentru a orpi dementii, excrocii , idiotii, curvele si imputiti care scriu urit pe internet.

    VA MULTUMESC
    CU RESPECT MENEGER STELIAN VOINEA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aloo ..... domnu' "MENEGER" unde ai invatat domne'atatea cuvinte elevate(labagii,bulangii) la maglavit la balta?
      astia care scriu pe internet sunt aia care le-ai luat malaiu la spital si la care esti in stare sa le sugi sosetele pentru a te vota!
      mai zice lumea ca esti BRAND ! (UNUL DE C.A.C.A.T.)
      FELICITARI

      Ștergere
    2. Voi puneti intrebarile voi raspundeti, Dr. Voinea nu foloseste asfel de cuvinte, deja sunteti penibili nu stiti ce sa mai inventati sa denigrati acest om.

      Ștergere
    3. Minte creata ce ai scris acest mesaj tu nu stii nici macar ca se spune manager si nu meneger. Cand scrii in numele doctorului Voinea trebuie sa ai cultura lui, pentru ca altfel se vede de la o posta cine scrie articolele

      Ștergere
    4. Cred ca trebuia sa folositi alt cuvint pentru ca, folosind cuvantul cultura i ai bagat in ceata, habar nu au ce inseamna cultura.

      Ștergere
  8. doctore nu te-ai mai trezit din betie ?

    RăspundețiȘtergere
  9. domnilor nu mai scrie-ti prostii ca voinea nu bea decat de doua ori pe an
    - incepe pe 1 ianuarie pana la 30 iunie
    -1 iulie pana la 31 decembrie
    ce asta inseamna ca e betivan ?

    RăspundețiȘtergere
  10. asta e beat sin poza din buletin

    RăspundețiȘtergere
  11. Citit ultimele fraze si realizati ca acesta este blogul lui Gartoi 100%.

    RăspundețiȘtergere
  12. Haideti sa dezvoltam un pic imaginea potentialilor consilieri PDL:
    1-Draghici Radu-un idiot care nu crede nici acum ca Voinea a grabit sfarsitul eminentului lui tata in cardasie cu Litra,acest indragostit de o tomnatica invatatoare.Este strigator la cer ca orbul de Radu,la propriu si la figurat este carpa Iudei;Pentru agravarea starii sale josnice,l-a mai apucat dragostea fata de sotia unui fizician de renume mondial din spital,de care nu se mai poate dezlipi.
    2-Vasile Vasile Adelca -no coment-
    3-Nisipasu Viorel-un parvenit,ajuns director de banca,cu grave probleme familiale datorita idilelor sale amoroase de notorietate pe care sotia sa angajata de Voinea la spital le face publice si bunei educatii pe care i-a dat-o fiului sau intarziat mintal si criminal ,insa singura sa calitate este ca s-a nascut in Maglavit si este finul lui Voinea;
    4-Cojocaru Cornel-adversarul lui Guta si un vanator de himere;
    5-Rosu- anonimus;
    6-Icalas-un ratat profesor complexat ;
    7-Voinea-cel mai fals,ipocrit,hot,curva,betiv,ordinar,tigan,ratat,razbunator,sclerozat,impotent,fraier si spagar;
    8-Dina Minel-fizician,butelie,incornorat,complexat,nulitate,sot iubitor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Radeti voi,dar parca nu e rasul vostru,poate in curand o sa aveti o surpriza mare,la care nici nu visati!Domnule Voinea,te rog sa nu mai pleci capul la aceste prostii,mai bine iti pregatesti viitoarele proiecte!Toti cei care scriu mesaje adresate dr-ului voinea de rau, sufera,nu stiu cum sa se bage si ei cat mai in fata!cand se va trage linie-voi toti ve-ti fi restul,ca la impartire,cu deosebirea ca la impartire (D=I*C+REST)-dupa cum vedeti restul se aduna,dar voi cei care sunteti restul cu siguranta ve-ti fi scazuti!
    nu uitati!ve-ti avea o mare surpriza privind clasa politica din calafat!
    Curaj doctore!am incredere in tine!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bai fratilor,voi nu vedeti ca acest labagiu de Voinea este malefic?Dupa ce l-ati primit ca pe un milog in organizatie,s-a debarasat de voi si vrea sa-si promoveze toti bulangii care il pupa in cur.
    Este un idiot ratat din toate punctele de vedere si care si-a semnat condamnarea astfel:
    A indepartat din echipa valoroasa din spital pe toti cei care erau echilibrati si demni;
    S-a incomjurat numai de retardati si curve;
    El insusi este o curva si un imbecil;
    Isi inneaca in alcool si abjectii esecurile familiale si profesionale;
    Este disperat ca va ajunge la puscarie pentru idioteniile care le-a facut;
    Este constient ca ve pierde din nou si asta il va duce la balamuc.

    RăspundețiȘtergere
  15. A intra in politica este totuna cu a intra in rahat. Greseala dr. Voinea asta este singura: ca a intrat in politica. Asa au ajuns cei care mor de frica sa nu le ia locurile suspuse in politica sa il improaste cu noroi. Imaginea dr. Voinea ca manager si ca medic este de nota 20. Nu mai aberati in legatura cu el. Este un om ca toti oamenii cu calitati si defecte. Oricare dintre cei care il acuza ca ia spaga lucreaza probabil intr-un loc de unde se mira ce sa apuce, orice firimitura ar aduna-o pe asa criza. Mergeti la spitalele din Craiova sa vedeti ce inseamna spaga si atunci vorbiti. probabil cei mai multi care comenteaza aici sunt barbati, deci este imposibil sa nu fi ajuns in stare de ebrietate vreodata. Vedeti-va elefantii din ochii vostri si apoi scama din ochii dr. Voinea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit: nota 28, cu virgula intre 2 si 8, adica 2,8.

      Ștergere
    2. La Calafat spaga nu le-ar ajunge la amandoi, de aia fi'su lucreaza la Craiova.

      Ștergere
  16. da da dar nu vede omu ca e prea plin de el

    RăspundețiȘtergere
  17. peste tot spuneti ca doctorul e mereu beat,daca ar fi asa ar murii oamenii pe capete in spitalul calafat.Dr Voinea e cel mai capabil sa ajunga primar,a terminat o facultate de renume spre deosebire de majoritatea care scriu pe acest site si sunt licentiati spiru haret=ratati!sunteti in haita,infometati si va ajung firimiturile pe care le primiti de sus!nu uitati-voi sunteti de unica folosinta ca un pahar de plastic-bei cafeaua si arunci recipientul-!
    Curaj DR.Voinea!nu lasa capul in fata acestor ratati!

    RăspundețiȘtergere
  18. Voinea si-a dat demisia azidimineata!PDL in degringolada!

    RăspundețiȘtergere
  19. ULTIMA ORĂ - Doctorul Voinea a renunțat la candidatura pentru Primăria Calafat !

    RăspundețiȘtergere
  20. ULTIMA ORĂ - MINERUL MOTRU - DUNĂREA CALAFAT 1 - 1

    RăspundețiȘtergere
  21. Voinea s-a dus la groapa de gunoi a istoriei,acolo unde ii este locul.

    RăspundețiȘtergere
  22. doctore aveam incredere im tine,dar esti tot un rahat!macar i-ai facut pe astia din pdl...le-ai traso rau..

    RăspundețiȘtergere
  23. CEL MAI NOU SITE POLITIC
    ATENTIE!

    http://noulcalafat.wordpress.com/

    http://noulcalafat.wordpress.com/

    http://noulcalafat.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII LIBERE